Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el randizgatni egy echte zsidó, izraeli lánnyal. Még nem történt semmi komoly csak talik és csók volt. Ha oda jutnánk, hogy szex, petting is lenne, előfordulhat, hogy másabb ott lent mint egy magyar lánynál?2022. márc. 30. 10:05
1/12 A kérdező kommentje:
illetve, ők mennyire igénylik a körülmetélt péniszt?
2022. márc. 30. 10:06
2/12 anonim válasza:
A szülei sosem fognak elfogadni.
3/12 A kérdező kommentje:
:( akkor hagyjam is mielőtt komolyabbra fordulna?
2022. márc. 30. 10:10
5/12 A kérdező kommentje:
tervben van, de mire számítsak? mások mint a magyar lányok?
2022. márc. 30. 10:17
6/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nagy anál kedvelők.
7/12 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed? Ha egyszer van olyan jó a kapcsolatotok akkor tőle kérdezd ezt meg. mi fér bele neki meg mi nem stb.
8/12 anonim válasza:
Semmiben nem masok testileg. Fejben mások, főleg ha vallásos is...
9/12 anonim válasza:
Hát, cigánypecsenyével ne kínáld meg! :D
Amúgy úgy tudom, szépen fazonban tartják a muffot, de azon kívül semmi extra.
10/12 anonim válasza:
Fizikailag nem lesz különbség, de a családjával és kultúrálisan igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!