Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen buntetesre szamithatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen buntetesre szamithatok az Urnomtol?

Figyelt kérdés

Sikerult megismerkednem egy dominans novel aki megengedte, hogy szolgaljam. Eleg sok mindent sikerult megelni vele es tenyleg minden percet elveztem, de en hulye megszakitottam vele a kapcsolatot... kb 2 hete ujra beszelunk es en szeretnek ujra a szolgaja lenni, de o buntetest helyezett kilatasba, ha egyszer ujra talalkozunk. Mire szamitsak szerintetek? Mennyire lesz durva? Ti milyen buntit adnatok nekem?

A kerdes nem kamu es nem fogom tole megkerdezni, mert nem mondja el. :/

2021. szept. 26. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Aha, nem kamu. :"D
2021. szept. 26. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Szegény fiú még el sem aludt, de már álmodik.
2021. szept. 26. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Búza mező a láthatáron. F
2021. szept. 26. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Szerinted mi honnan a francból tudjuk??? Olvasgass BDSM történeteket ha erre akarod verni, had ne mi szórakoztassunk már.
2021. szept. 26. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Szádra fog ülni és bele fog kakilni. És megeteti veled.
2021. szept. 27. 07:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az volt a bűnöd, hogy nem foglalkoztál vele, szerintem én is valami ilyesmit találnék ki.

Otthagynálak álló farokkal kikötözve valahová órákra, vagy az első talin kapnál egy acél erényövet, azt ígérném, hogy másnap leveszem, de egy-két hétig tudomást se vennék rólad, hiába keresnél, nem reagálnék :)

2021. szept. 27. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán egy t*nrúgással megúszható.
2021. szept. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!