Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mennyiségre számíthatok?Bejönnek nektek az olyan arcraélvezős videók ahol egy szép csaj kapja?
Már közel 2 hete nem élveztem el,fogadás miatt,viszont lassan lejár és barátnőmnek mondtam hogy szívesen az arcára élveznék.
Egyébként nagyon szép csaj,az arca is gyönyörű,részben ezért is.
Ő benne lenne meg abban is hogy videóra vegyük de érdekelne hogy milyen mennyiségre lehet számítani ami a spermát illeti?Alapból se kevés szokott belőlem jönni azért kérdezem,vagy elképzelhető hogy a második orgazmusnál jön majd belőlem több?
A baratom egyszer 1.5 hetre elutazott.
Hazajott,nyilvan lefekudtunk.
Elojateknak mellefekve elkezdten neki verni, kb 2 perc utan sugarba lotte ki a spermat...
Mellkasaig,nyakaig lotte,kozbe megfeszult a teste,zihalt...
Az a latvany igy egeszebe fenomenalis volt...
Másodiknál mindig kevesebb jön. Ez tény.
Belőlem volt h 2-3 nap után is annyi jött szex végén, h a csaj puncijától nyakáig ondós lett. Egy óriási spricc volt az egész (mert úgy trükköztem a péniszemmel, hogy így történjen )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!