Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy srác nagyon odaadó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác nagyon odaadó próbál lenni amikor eljön hozzám szexelni és hosszasan ölelget szex után, meg igazából mindig számíthatok rá, akkor szerethet?

Figyelt kérdés

Tényleg bármire. Értem jön az éjszaka közepén, elvisz bárhova. Szinte bármit megtesz nekem. Felvetettem, hogy kapcsolatban legyünk egymással, de arra pedig nemet mondott.

Viszont legutóbb is filmezés közben órákig ölelgetett és bújt hozzám.

(Nincs neki senkije.)

2022. aug. 20. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%

Igen szeret téged.

Elég sivár lelked lehet, ha ezekután erre magadtól még nem jöttél rá. Szegény srác el tudom képzelni mennyi gyengédséget fog kapni tőled... :((

2022. aug. 20. 09:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem akar velem lenni, amikor megkérdeztem, hogy leszünk-e egy pár?
2022. aug. 20. 09:46
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

Azt nem tudom...

"Értem jön az éjszaka közepén, elvisz bárhova."

De ilyet csak akkor csinál ha szeret. Egyébként kizárt.

2022. aug. 20. 09:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát pl elmentem bulizni barátnőimmel és nem tudunk hogy hazamenni így 3 fele telefonáltam neki, hogy nem jönne-e értünk és fél órán belül ott volt. Hazavitt.
2022. aug. 20. 09:51
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is szeret és nagyon fontos vagy számára. Én is így működöm. Van is egy lány, csak sajnos fordított a felállás a párkapcsolat kérdésében köztünk.
2022. aug. 20. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze hogy hazavitt.

Cserébe gondolom lesz.ptad. Én is hazavinnélek így

2022. aug. 20. 10:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem szoptam le
2022. aug. 20. 10:16
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
7: miért nem? Megérdemelte volna!
2022. aug. 20. 10:23
 9/13 anonim ***** válasza:
Szeret,de nem akar elköteleződni.
2022. aug. 20. 10:31
 10/13 A kérdező kommentje:

Hát mert nem olyan ember ő aki ilyenért bármit elvárna.

Szexelni is azért szoktunk, mert mindkettőnknek nagyon jó, baráti a kapcsolatunk. Nem azért fekszem le vele mert szivességet tesz, ő pedig nem azért tesz szivességet, mert lefekszem vele.

2022. aug. 20. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!