Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Szeretitek-e, ha hosszasan kényeztetnek orálisan?
Mi (volt) a leghosszabb, ameddig engedtétek?
Akkor is engednétek, ha már nem élveznétek el, de a partneretek imádja csinálni?
(Azt az esetet kizárhatjuk, amikor orgazmus után egy ideig nagyon érzékeny a bibétek. :) )
Hát 2-es, elég érdekes dolgokat éltek meg :-)
Ezek kicsit olyan abcde pontok szerinti együtt létek, legalábbis sztem :-).
Lehet félreértem, de nem érzek benne spontán játékot, kicsinálom a másikat élményt, csak orgazmuscentrikus legyünktúlrajtaságot.
Sorry ha nem így van
Lehet van benne valami, de mi nem így éljük azért meg. Régóta együtt vagyunk, és az igaz, hogy kicsit program szerű, de tényleg élvezzük azért.
Neked mindig csak spontán szex van, vagy, hogy gondolod ezt?
A legtöbb nő olyan pedig, hogy csak így vagy úgy tud elélvezni, abban igazad van, hogy nekünk férfiaknak kell esetleg bevezetni másik féle orgazmusba, de az kitartó munka eredménye lehet, ha egyáltalán összejön.
Mondok példát, hogy mire gondolok a saját csajaimból:
- 1. csak ágyban, háton fekve, összezárt lábakkal, punciban semmi, kézzel való csikló izgatással tudott elmenni.
- 2. csak ágyban, háton fekve, széttett lábakkal, punciban semmi, csiklóját nyalva tudott elmenni.
- 3. csak ágyban, háton fekve, széttett lábakkal, punciban semmi, fenekébe az egyik kezem egy ujja, másik kézzel csikló izgatás, csak így tudott elmenni.
A fenti csajok, sehogy máshogy nem tudtak elélvezni, persze nem lehetetlen, hogy valahogy, bizonyos feltételekkel, valahogy máshogy is, de nekem nem sikerült, pedig próbálkoztam sokáig, sokféle képpen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!