Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Szeretitek-e, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Szeretitek-e, ha hosszasan kényeztetnek orálisan?

Figyelt kérdés

Mi (volt) a leghosszabb, ameddig engedtétek?

Akkor is engednétek, ha már nem élveznétek el, de a partneretek imádja csinálni?

(Azt az esetet kizárhatjuk, amikor orgazmus után egy ideig nagyon érzékeny a bibétek. :) )

2021. szept. 9. 00:35
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Hát nagyon úgy látszik... :))) Pláne az, hogy maga a kérdés az már nem is érdekes, hiszen mindenki azt fejtegeti, h hogy is kell/lehet kielégíteni a gyönyörübbik nem képviselőit, holott baromira nem ez volt a kérdés. Hátha egyszer a gyönyörűbbik nem képviselői is képviseltetik magukat, akik ráadásul a kérdésre válaszolnak. :))) Hölgyeim, hölgyeim!!! Hol bújkálnak??? :)
2021. szept. 13. 18:17
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Van egy időkorlát azért :) de nyilván szeretem ha sokáig..
2021. nov. 5. 10:56
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
#12 voltam - szerintem kb 1 óra ami még elviselhető. Ha én nem élvezem, az a partneremnek se jó, ilyenkor finoman másfelé kell terelni ;)
2021. nov. 5. 10:58
 14/34 A kérdező kommentje:
#12 #13 Köszönöm, h végre egy érdemleges hozzászólás is született általad vala. :) Azt hiszem, az egy órával én is ki tudnék békülni. :)
2021. nov. 16. 22:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem hosszan kapni. De ha már tuti nem megyek el, olyankor inkább már én szeretem adni a partnernek.
2022. ápr. 6. 13:02
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Max 30 perc. Ha addig nem tud orgazmust adni, akkor csináljunk mást. Nekem a sok nyalástól könnyen megsérül és el kezd vérezni a csiklom, ami fáj és napokig tart mire helyre jön.
2022. ápr. 23. 11:52
 17/34 A kérdező kommentje:
@16 Ilyenről még nem is hallottam. Vigyázz a csiklódra! 😀
2022. ápr. 23. 12:22
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Különösebben azt sem élvezem, ha csak rövid ideig csinálják. Nem túl hatékony stimuláció (nehéz vele eltalálni a megfelelő pontokat, az intenzitása is gyenge), maga a szituáció meg semmivel nem hoz lázba jobban, mint az, ha mondjuk kézzel próbálnak ingerelni (azt szeretem egyébként). Igazából mindig a partner örömére engedtem, számomra semleges volt, meglennék nélküle.
2022. ápr. 24. 06:10
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon élvezem a nyalást, imádom ha hosszasan tart.

Hiszek azoknak a nőknek, akik azt mondják hogy nem szeretik, de én el se tudom képzelni, hogy milyen helyzetben nem élvezném :)

2022. máj. 2. 09:26
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek nem annyira érzékeny a csiklója, akkor semleges számára, mert a nyelv gyengébb inger.
2022. máj. 2. 09:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!