Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a nővérem barátja és amikor nem látja nővérem, fogdosni is szokott, van esélyem?
Figyelt kérdés
nem kérek gyász kommenteket2022. szept. 27. 08:23
1/41 A kérdező kommentje:
én 16 éves vagyok és a nővérem pedig majdnem 18, a pasia 20
2022. szept. 27. 08:24
2/41 anonim válasza:
Először arra gondoltam, és hajlok is rá, hogy kamu, provokatív.
Ritka, de megeshet, hogy valaki ilyen ócska primitív legyen.
3/41 anonim válasza:
Szerintem ajánljad fel a hármast.
4/41 anonim válasza:
Akinek tényleg tetszik valaki, és esélyt akar, az nem a "fogdosni" szót használja az érintésre. Irreálisan primitív és provokatív. Kamunak minősítem.
6/41 anonim válasza:
Nem primitiv a kérdező.
Csak sokat volt falun azt nem fejlődött ki az agya…
“Gyász kommentek…”
Atya világ,dobjátok a közösbe azt a csávót dikk
Éljen gáspár jackson gyölzőke
7/41 anonim válasza:
Hát, így neveltelek téged, Dzsesszika?!
9/41 anonim válasza:
Van esály, ha már így közelít hozzád, hogy fogdos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!