Mi legyen a kis testvérem neve mert az anyukám azt mondta hogy ha ojan nevet mondok ami tetszik neki akkor lehet hogy az lesz a neve van pár ötletem melyik lenne jobb? lehet hogy fiú lesz de lehet hogy lány.
Ojant mondasz? És ez mostmá biztos?
Ti nem vagytok magyarok?
Hülyébbnél hülyéb neveket írtál.
Szegény gyerek!
1. Ha nem tudjátik, hogy fiú vagy lány, akkor mindkét eserte kell egy név.
2. Magyarországon nem lehet akárhogy elnevezni egy gyereket.
"Hülyébbnél hülyéb neveket írtál."
Tényleg? Jó tudni. Én ismerek egy Leilát meg egy Eduárdot is, s eddig azt hittem, normális nevük van. :D (És mindkettő nagykorú már...)
Válassz ki innen jópár neked tetsző nevet (mindkét eshetőségre), a szüleid meg választhatnak azokból:
Ojan = olyan.
Hány éves vagy? Csak ezért kérdem, mert a tizenkét éves unokahúgom nevezné Hermionénak a kistesóját. Maximum. Amúgy azok közül, amiket leírtál, még mindig az Edvard a legjobb, sőt, az egészen elképzelhető.
De amúgy simán beírhatod keresőbe, hogy "Magyarország top 100 név", kidob egy csomót, te meg kinézhetsz párat, ami neked tetszik. Fontos: ne azt írd be, hogy "összes magyar anyakönyvezhető név" vagy ilyenek, kivéve persze, ha kíváncsi vagy a Teofíliusz vagy Alfonzin névre meg a fejenként huszonkilencféle önállósult becézőjükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!