Mi legyen a kis testvérem neve mert az anyukám azt mondta hogy ha ojan nevet mondok ami tetszik neki akkor lehet hogy az lesz a neve van pár ötletem melyik lenne jobb? lehet hogy fiú lesz de lehet hogy lány.
Én félig szerb vagy, félig olasz.
Mióta éltek Magyarországon? Miért ilyen rossz a helesírásod?
Valami normális név nem lenne jó?
Bennem semmi magyar vér nincs. A vegyes házasságnak köszönhető a vegyes nevem. Ennek eredménye, hogy sem a szerbek, sem az olaszok, sem a magyarok tetszését nem váltja ki.
Juhász nem szerb.
De ha nektek fontos, akkor szerbes keresztnevet nézzetek, ami itt is anyakönyvezhető.
Rendben írok még ötleteket ti pedig írjátok meg hogy jó vagy nem jó
A név pedig:Peter(Pítör)(mint Peter Parker)
Szóval írjátok meg hogy jó vagy nem jó
Juász Péter rendben van, Pitör, Peter baromság.
Nem anyakönyvezhető.
Egyébként a Hermione sem.
Oké van még ötletem
A név pedig:Anika(Ániká)
Írjátok meg hogy jó-e
Lány: Emese, Izolda, Dalma, Patrícia, Regina, Olga, Bianka, Hilda, Denissza, Bítia, Jolanda, Judit, Krisztina, Angelika, Andelina, Lúcia, Hildegárd, Beneditta, Donatella, Jusztícia, Hanga, Gilberta, Valéria, Valentina, Marina
Fiú: Endre, Attila, Jeromos, Géza, Árpád, Félix, Renátó, Róbert, Norbert, Erik, Dénes, Kristóf, Krisztofer, Krisztián, Asztrik, Pál, Klaudió, Edvin, Áron, Donát, Hubert, Gilbert, Bálint, Valentin, Demeter, Gedeon, Ádám, Zsolt, Zsigmond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!