Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet (egy lányon) kizáró ok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet (egy lányon) kizáró ok egy ilyen tetoválás?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm magára tetováltatta az első barátjának a monogrammját. Nem azért tette ezt, mert élete végéig vele akart maradni, csak állítása szerint élete végéig szeretne emlékezni az első szerelmére, mert vele annyira jó volt. Azóta már szakították, de eszébe se jutott leszedetni.

Fiúk, nektek kizáró ok lenne egy ilyen tetkó?

(18 éves csajról van szó)

2022. szept. 23. 08:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
47%

Igen. Nem 100-as aki magára varrat ilyesmit.

Nálam biztos off, rengeteget elmond róla.

2022. szept. 24. 03:01
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Nálam minden tetoválás kizáró ok.
2022. szept. 24. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:
18%

Igen, bár minden nagyobb tetoválás is kizáró ok.

Bár érthető, hogy miért tetováltatta rá, de találhatott rá valami kevésbé "levakarhatatlan" eszközt is.

2022. szept. 24. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
23%

Nálam is minden tetoválás taszít.

Megláttam a hátán azt a brutál mintát és majdnem lelankadtam tőle.

2022. szept. 24. 15:14
 15/18 anonim válasza:
100%
Nem kizáró ok, de kérném akkor az én nevem is, hogy legyen rajta! :)
2022. szept. 25. 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Az első szerelem az élete, személyisége része marad örökre. Az, hogy a testén van ennek jele, semmin sem változtat.

Amikor egy lánnyal valaki megismerkedik egy komplett csomagot kap. Kapja a jó tuljadonságokat, kapja a rosszakat, kapja a szeretetet, és a haragot. Később együtt fejlődnek, változnak, de a múlt nem törölhető ki, nem is szabad kitörölni. Szerintem egy szép gondolat megtartani a tetoválást.

Én egyébként nem szeretem a tetoválást, tehát nálam egy tetkós legy kis hátrányból indul, de nem kizáró ok, ha egyébként jófej, és még jól is néz ki.

2022. szept. 26. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Eléggé
2022. szept. 26. 18:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Főleg, ha uaz lenne a monogramom, még örülnék is :D
2022. okt. 19. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!