Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek fiuk jol nez ki...

Szerintetek fiuk jol nez ki egy lanyon ha igy vannak ossze vissza a tetovalasok rajta?

Figyelt kérdés
Persze szep igenyes munkakra gondolok..es hogy az ilyen fajta tetovalas milyen tipusu lanyokhoz illik ? [link]
2018. ápr. 28. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Borzalmas.
2018. ápr. 28. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
semmilyen lányhoz nem illik
2018. ápr. 28. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Leginkább az "idióta" típushoz illik.
2018. ápr. 28. 10:07
 4/7 $$$$$ ***** válasza:

Szerintem nem rossz ha van jelentése a számára. Nekem jelenleg egy tetkom van de lesz meg 5 legalabb . Igaz nekem mind nagy minta lesz. De ugye kinek mi. De nekem ez is tetszik. Szerintem tud jól állni egy lánynak ha szépen kidolgozott minták vannak rajta.

17/F

2018. ápr. 28. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok pasi, de ezzel szerintem az a baj, hogy ilyen szedett-vedett, kb. mintha össze lenne firkálva. Kissé béna ez a sok kis minta így egymás mellett így, hogy nem kapcsolódnak sehogy. Inkább nagyobbak legyenek, közvetlen egymás mellett, meg mondjuk kicsit komolyabb tetkók ezeknél. Így olyan nyomi hatása van.

Nem vagyok tetkóellenes amúgy, van nekem is, szóval nem azért nem tetszik.

30N

2018. ápr. 28. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen tetoválás nem néz ki jól.
2018. ápr. 30. 11:16
 7/7 anonim válasza:
Ronda :/
2018. máj. 23. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!