Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet (egy lányon) kizáró ok egy ilyen tetoválás?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm magára tetováltatta az első barátjának a monogrammját. Nem azért tette ezt, mert élete végéig vele akart maradni, csak állítása szerint élete végéig szeretne emlékezni az első szerelmére, mert vele annyira jó volt. Azóta már szakították, de eszébe se jutott leszedetni.
Fiúk, nektek kizáró ok lenne egy ilyen tetkó?
(18 éves csajról van szó)
2022. szept. 23. 08:28
3/18 anonim válasza:
Hát eléggé zavaró, de ha tényleg szeretem a lányt és ő is viszont szeret, nem csak azért van velem hogy legyen valakije, akkor el tudnék tőle tekinteni.
4/18 anonim válasza:
Nekem a férjemen az első barátnője neve van ,eleinte nagyon zavaró volt de 10év után megszoktam . Max a gyerek fogja megkérdezni tőle hogy ki az a xy aki a szívben van. Majd elmagyarázza neki. ;)
6/18 anonim válasza:
Igen.
De nálam bármi más tetoválás is kizáró ok. :)
7/18 anonim válasza:
Persze semmi baj, az én hátamon meg telibe annak a lánynak a portréja van, akivel a szüzességemet elveszítettem, remélem őt se zavarja.
8/18 anonim válasza:
7# nemtudom miert pontozta le valaki, de nagyon igaza van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!