Hol állna jól a tetoválás egy lányon?
Szeretnék tetoválást csináltatni. Konkrétan még nem tudom milyet, csak ötleteim vannak. Jó alakom van. Tippek, hogy hol állna jól egy tetkó?🙂
19/L
Őszintén? Sehol.
Ha mindenáron ki akarod próbálni, csináltass hennásat, ami kifakul, vagy gyerekeknek való matricát,ami lekopik.
Ne csúfitsd el magadat, mert nem minden fiúnak jön be az ilyesmi, sőt, 5 év múlva már neked sem biztos, hogy bejön majd.
#1 ez nem a te döntésed.
Ha egy kisebb motívum, akkor például csukló belső oldalán, a könyököd felett, bokán, esetleg van, akinek tetszik, ha az oldalán van.
“ Ne csúfitsd el magadat, mert nem minden fiúnak jön be az ilyesmi,.”
Az, hogy elcsúfít, az a te véleményed...Egyébként, én például pont leszarom, hogy a pasiknak tetszik-e vagy sem. Az én testem, amivel azt csinálok, ami nekem tetszik. Értelmes ember nem másoknak felelteti meg a külsejét. Akinek pedig egy tetoválás miatt nem kellek, az nem túl intelligens, így nem veszítek semmit.
Kérdező! Én olyan helyet javaslok, ahol, ha szükséges el tudd takarni valahogy. Nem másért, csak sajnos kis hazánkban még mindig vannak olyan munkakörök és munkáltatók, ahol instant kizáró ok egy látható helyen lévő tetoválás.
Kedves #5!
Én 18 évesen csináltattam az első tetoválásom, hosszas gondolkodás és tervezés után. Azóta eltelt 8 év, és nem bántam meg. Egyébként nem lehet úgy élni, hogy “jaj mivan, ha megbánom”...nem egy 14 éves kislány tette fel a kérdést, és nem a nyelvét akarja kettévágatni. 19 éves, nagykorú, ha megbánja, akkor megbánja. Tanácsot kért, nem pedig azt, hogy megneveld....
Tetoválj húsevő növényt a puncid köré :D
Viccet félretéve, nem igazán tartom vonzónak a tetoválásokat. Teljesen elvesztette (legalábbis nálunk) a mögöttes jelentését, a maradandóságából következő identitás-relációját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!