Hol állna jól a tetoválás egy lányon?
Szeretnék tetoválást csináltatni. Konkrétan még nem tudom milyet, csak ötleteim vannak. Jó alakom van. Tippek, hogy hol állna jól egy tetkó?🙂
19/L
Ahova szeretnéd. Mindenhol jól tud kinézni😊. Neked kell eldöntened hogy hova szeretnéd. És azt javaslom ne foglalkozz azokkal akik szerint nem kene csinaltatnod. Nekem jelenleg 1 tetkom van. Amit 17 évesen csinaltattam. Most 19 vagyok. És nem bantam meg, imadom. Mivel a motorozással kapcsolatos ami az eletem egy nagyon fontos resze. És meg jo pár tetkom lesz. Csak megigertem anno a szüleimnek ,hogy ha a mostanihoz alaírjak a szülői engedelyt. Amit meg is tettek . Akkor varok 20 eves koromig. És ezt be is tartom . Te is csináltasd meg nyugodtan . Ne foglalkoz senkivel. Az a lenyeg hogy legyen jelentese a számodra. A tetkó ellenesekkel meg ne foglalkozz. Nem ertik hogy ez a kategoria nem nekik szól. És meg csak a kérdesekre sem adnak választ. Szegények csökkentett agymüködésüek.....
19/F
Nekem legjobban talán a lapockán tetszik egy nőn. De ezt neked kell eldöntened. Nekem jelenleg 6 van. Jobb alkar, bal alkaron kettő. Jobb boka felett, jobb comb. Jobb felkar. Lapockán nem lesz, mert most majd egész hátas jön. 😜
Ne hallgass senkire, csak magadra. De jól fontold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!