Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok baj, ha a 16 éves fiúként plüssállatokkal alszok?
#11 vagyok
Én amiatt nem alszom lényegében plüssel, mert nincs plüssöm.
#18 ne egy ilyenből kezd el következtetni bármire.
Jó magam mondhatni 2 fő hobbival rendelkezem, ami boldoggá tesz, ami tényleg jólesik. Az egyik az edzés, a második a barkácsolás vagy valami egyéb munka. Szeretek edzeni, mert kikapcsol és szeretek ilyen téren fejlődni, szeretem feszegetni a saját határaimat. Valamint szeretek fizikailag csinálni valamit. Legyen az favágás, ásás, alap beton munka, villanyszerelés, hegesztés vagy tényleg bármi. Szeretem ilyen téren is fejleszteni a tudásom, szeretnék minnél több mindenhez érteni. Nálam ez az ami igazán boldoggá tesz. Fájdalomküszöböm eléggé magas, valamint a legtöbb pasival ellentétben nincs az, hogy 37 fokos testhőnél már a papot kell hívni, igazaból 40foknál is elég jó a közérzetem. Nem vagyok az a hisztis fajta.
Mi az amit még hiányolnál egy igazi pasiból??
Az hogy bújós vagyok attól még nem vagyok papucs, de legalább vagyok olyan aranyos, hogy ne emeljek kezet egy nőre.
Az ágy témától tartanál esetleg?? Hidd el ott se lenne panasz, bár azt most nem fejtegetném, mert semmi köze a kérdéshez.
De hidd el, hogy nem lesz valaki kevésbé férfias attól, mert esetleg bújós alkat és vágyik arra, hogy legyen egy párja.
Szerintem teljesen normális, nőként roppant aranyosnak tartanám ha kiderülne, hogy egy fiú barátom/párom plüssökkel aludna.
A plüssökkel való alvás az ég világon nem befolyásol semmit egy-egy ember "férfiasságán", elég vicces lenne ha komolyan ezen múlna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!