Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves húgom elkezdett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves húgom elkezdett beszélgetni egy kb 23-24 éves félig orosz palival. Szerintetek lehet köztük valami?

Figyelt kérdés

Nincsenek együtt, nem nagyon mesél róla még a nevét is alig annyit mondott hogy nagyon kedves meg tényleg rendes de nem gáz ez az egész? Túl idős hozzá nem?

17f

2022. júl. 16. 14:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Az, hogy félig orosz miért számít? Online chatel? Ha igen, akkor az aggasztó, de ha élőben, akkor akkora baj nem lehet.
2022. júl. 16. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem túl idős hozzá, és nem gáz.
2022. júl. 16. 14:41
 3/12 anonim ***** válasza:
1%
de, nagyon gáz
2022. júl. 16. 15:12
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

1. Nem értem, miért gond, ha pár évvel idösebb valakivel beszélget a húgod -miért kellene mindenkinek csak azonos életkorú emberekkel állni szóba. (Gondolom, te sem beszélsz senkivel, aki egy évvel idösebb vagy fiatalabb, mint te, csak azonos korúakkal!)

2. Mi a jelentösége, hogy félig orosz, egészen az, vagy semennyire)

3. Egyáltalán mi közöd ahhoz, hogy a húgod kivel beszélget?

2022. júl. 16. 15:16
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Amíg van köztük valami, nagy baj nincs.

Baj akkor lesz, ha ügy lesznek együtt, hogy nincs köztük semmi.

2022. júl. 16. 15:30
 6/12 A kérdező kommentje:

#4 "Nem értem, miért gond, ha pár évvel idösebb valakivel beszélget"

Talán mert ebben a korban ez nagy korkülönbség? A húgom csak egy tini, a pali meg felnőtt.

"Egyáltalán mi közöd ahhoz, hogy a húgod kivel beszélget?"

Jó, lehet nem sok, de én csak féltem őt. Szerintem ez alap dolog.

#5 Poénos.

2022. júl. 16. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Hagy csinálja amit szeretne. Ha majd baj lesz segíthetsz neki. Addig csak hagyd.
2022. júl. 16. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy félig orosz, de hol él? A külföldiekkel azért szoktak elővigyázatosak lenni társkeresésnél, mivel kevésbé nyomonkövethetők, benne van a csalás/átverés lehetősége, a nem őszinte szándék.

Nyilván ez egy országon belüli, 300 km-rel távolabb lakó fiúval is megtörténhet, ám nem nem mindegy utána kihez lehet segítségért fordulni, előkeríteni az illetőt, ha megtörténik a baj. Egy külföldi, ismeretlen pasival ez fix, hogy bonyolultabb procedúra.

Úgyhogy ezért relevánsabb, hogy mennyit tudunk a pasi életéről, hol él stb., mint a nemzetisége.

Maga a korkülönbség ném vág földhöz, bár tény, hogy jobban illene a fiúhoz egy 20-as lány.

Ha csak chatelnek és nem oszt meg vele nagyon bizalmas információt (lakcím, bankkártya adatai, ha van neki), illetve intim képek, akkor ha rossz szándékú is, nem tudja mivel sakkban tartani a pasi.

2022. júl. 16. 16:45
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak haverkodnak meg ilyesmi akkor tényleg nem gáz, nekem is voltak és vannak is lényegesen idősebb haverjaim, barátaim, tökéletesen működött mindig. De ha össze akarna jönni vele, az nem jó ötlet. És ezt saját tapasztalatból mondom. Ha a srác nagyon jól bánik vele és szereti meg minden, akkor sem lesz egészséges kapcsolat és akkor sem lesznek egyenlő felek, szóval ezt lehetőleg kerülje el. Persze ha makacs mint én voltam akkor majd magától tanulja meg egy idő után :D
2022. júl. 16. 16:53
 10/12 A kérdező kommentje:
#8 Mikor hol. Állítólag jelenleg Magyarországon tartózkodik, de nem lehet tudni meddig. Meg mondom én nem is tudok olyan sokat róla
2022. júl. 16. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!