Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok baj, ha a 16 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok baj, ha a 16 éves fiúként plüssállatokkal alszok?

Figyelt kérdés
Velük biztonságban érzem magamat meg, mint ha nem lennék egyedül. Ha szomoru vagyok akkor is mindig megszoktam ölelni őket.

#szerelem #szeretet #Plüssálatok
2022. szept. 19. 01:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

Kicsit másképp add elő és nem lesz ezzel baj.

Én nagyon bújós természetű pasi vagyok. Tizenéves koromtól csak úgy tudok elaludni, ha ölelek valamit. Nyilván legjobb azt ölelgetni, akit igazán szeretek. Ha párom van ez nyilván adott. Eddig egy csaj se tartott eddig furának emiatt, inkább örültek, hogy bújós vagyok és pl egy kiadós szex után nem befordulok a falfelé, hogy alvás, hanem tényleg szeretem olyankor ölelgetni a másikat, kell az intimitás.

Te még fiatal vagy, benned ez még lehet nem tudatosult ez a dolog ennyire, hanem vannak plüsseid is, akik iránt gondolom táplálsz némi érzelmet is, pl gyerek korod óta megvannak. Tényleg gondolkozz el, hogy nem-e ez nálad is a helyzet. Ha igen hidd el ezzel nem lesznek bajok.

25/f

2022. szept. 19. 13:00
 12/26 A kérdező kommentje:
#10,11 Lányokat, mert egy lány se szeret, de anyira szeretnék egy lányt akit ölelgethetek.
2022. szept. 19. 13:22
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

12

Anyád nem jó erre a célra?

2022. szept. 19. 13:29
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
16 vagyok, nekem van egy panda plüssöm, olyan mintha corpse paint lenne rajta így eléggé szeretem. Néha meg is ölelem mert jól esik. Én szimplán azért csinálom mert komfortos. Nincs vele baj, az kicsit szomorú hogy lányokat képzelsz a helyükbe, de érthető.
2022. szept. 19. 20:47
 15/26 anonim válasza:
100%
26 évesen egy plüss sünivel alszok.
2022. szept. 20. 10:15
 16/26 anonim ***** válasza:
17%

Lányként normális, fiúként nem.

Ha ezt megtudnám, repülnél. Lányoknál normális, bár én akkor sem alszom plüssökkel.

2022. szept. 20. 15:05
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
De 16-os, magyarázd már meg hogy fiúknál miért nem normális?
2022. szept. 20. 15:10
 18/26 anonim ***** válasza:
11%

Miért, te el tudnád képzelni egy plüssökkel alvó fiúról, hogy megvéd, ha bármi van, illetve hogy tud férfiasan is viselkedni?

Gondolom igen. Akkor örülj magadnak, és szedd fel a kérdezőt. Én inkább kihagyom, és keresek egy normális fiút, szerencsére akad pár.

2022. szept. 20. 15:19
 19/26 anonim ***** válasza:
13%
#17 Mert ez nem természetes és kész, azért...
2022. szept. 20. 16:59
 20/26 anonim válasza:
69%

Én szeretek a sünivel aludni.

26/f

Ciki ez lányok?

2022. szept. 20. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!