Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok baj, ha a 16 éves fiúként plüssállatokkal alszok?
Kicsit másképp add elő és nem lesz ezzel baj.
Én nagyon bújós természetű pasi vagyok. Tizenéves koromtól csak úgy tudok elaludni, ha ölelek valamit. Nyilván legjobb azt ölelgetni, akit igazán szeretek. Ha párom van ez nyilván adott. Eddig egy csaj se tartott eddig furának emiatt, inkább örültek, hogy bújós vagyok és pl egy kiadós szex után nem befordulok a falfelé, hogy alvás, hanem tényleg szeretem olyankor ölelgetni a másikat, kell az intimitás.
Te még fiatal vagy, benned ez még lehet nem tudatosult ez a dolog ennyire, hanem vannak plüsseid is, akik iránt gondolom táplálsz némi érzelmet is, pl gyerek korod óta megvannak. Tényleg gondolkozz el, hogy nem-e ez nálad is a helyzet. Ha igen hidd el ezzel nem lesznek bajok.
25/f
12
Anyád nem jó erre a célra?
Lányként normális, fiúként nem.
Ha ezt megtudnám, repülnél. Lányoknál normális, bár én akkor sem alszom plüssökkel.
Miért, te el tudnád képzelni egy plüssökkel alvó fiúról, hogy megvéd, ha bármi van, illetve hogy tud férfiasan is viselkedni?
Gondolom igen. Akkor örülj magadnak, és szedd fel a kérdezőt. Én inkább kihagyom, és keresek egy normális fiút, szerencsére akad pár.
Én szeretek a sünivel aludni.
26/f
Ciki ez lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!