Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves férfi egy 16 éves lánnyal?
Bátyám aki egy egoista, hamis személy (ez most persze mellékes, de muszáj leírnom, hogy legyen valami képetek a személyről)
Pl még anno mikor 13 éves voltam azzal csesztetett minket (engem és haverokat), hogy "pisisek vagyunk" stb, most sok évvel később a saját korosztályában sem érvényesül a nőkkel (sorra szakít mindegyik mert kibírhatatlan személy) most hallottam a lakótársátol, hogy egy nálam 4 évvel fiatalabb korosztályt fűzi már, felvitte magához piálni, meg éjszaka diszkóban akarja dolgoztatni de ezt nyílván a tulaj (lakótársa) nem engedi mert illegális. Most kicsit felcseszett a dolog sajnos, mert az odáig oké, hogy egy seggfej, de még én se feltétlen kezdenék ki egy 4 évvel fiatalabbal ebben a korosztályban, de az ő esetében ez már tiszta pedofília..
Nem illegális, maximum szokatlan vagy talán zavaró.
Értem én hogy a bátyád, de neked miért nem mindegy? Az ő dolga, meg az aktuális lányé. Amíg nem 14 vagy az alatti nincs gáz, papíron.
Ha gondolod beszélj vele, hogy szerinted ez fura, de amúgy meg engedd el.
Akkor mondd ezt meg neki is.
De úgy éreztem, téged nem feltétlen ez a része zavar a dolognak, nem is ezt emelted ki. Hanem azt, hogy mekkora köztük a különbség. :)
Haaat, a sztorival együtt egy kissé... na szvk nem tul szimpi a bátyád :D
Egyébként maga a korkülönbség is elég határeset, a barátok 22, én 16 voltam mikor összejöttünk, de jól meg vagyunk, köztünk 5,5 év van. Szóval jaaa... ez önmagábsn még talán nem gáz, de a többi...
A korkülönbséggel semmi gond nincs. Nekem voltak jóval durvábbak is.
A 'dolgoztatás', akármit is jelent, pedig elég fura, ez nem tűnik úgy hogy stimmel.
Te miről beszélsz? Akinek van esze, az jóval fiatalabb lányokkal van együtt. Egy fiatal, feszes, szexi lány mindig jobb lesz az idősebb, lötyi, kiélt nőknél. Mióta világ a világ. Nézd meg, Dicaprio megint dobta a 25 éves csaját, mert megteheti. Akkor ő is "szerencsétlen"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!