Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tehetösebb lányok tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tehetösebb lányok tényleg lenézik a "szegényebb" srácokat, lányokat? Ezt a kérdést a fiuktol is kérdezem. És ha igen akkor nem is barátkoztok akik annyira nem tehetösek mint ti?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 09:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha ajánlottad már fel neki, akkor az van, amit a #8-as kommentben leírtam.

Egy kis kiegészítés: szeritnem nem felajánlani kell a segítséget, hanem segíteni kell. A kettő között nagy különbség van.

Ha én azt mondom valakinek: "Adjak neked 5000 Ft-ot kajára?" Akkor az illető talán feltehetően azt fogja mondani, hogy "kösz, nem", mert elég cinkes a helyzet. De ha előveszel 5000 Ft-ot, és odaadod neki, hogy "tessék, tudom, hogy nehéz helyzetben vagy, majd visszaadod" akkor valószínűbb, hogy elfogadja.

"de van benne annyi tartás, hogy nem fogadja el... én se fogadnám el senkitől."

Senkitől?

Darwin díjas alakítás lenne, hogy valaki a büszkesége miatt távozik az élő sorából. De ahogy gondolod, én nem akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni.

Szia.

2022. szept. 7. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Még valami:

A Darwin-díjra tett utalásom arra vonatkozik, hogy ha valakinek se pénze, se munkalehetősége nincs, és még vissza is utasítja a segítséget, aztán 1 hét múlva éhen hal.

Bizony van úgy, hogy félre kell tenni a büszkeséget, emiatt elég hülyeség éhen halni.

#11 voltam.

Talán még annyit megjegyeznék, hogy nem támadni akartalak a kérdésemmel, csak kíváncsi voltam, hogy zajlik a tinik között egy gazdag lány - szegény fiú kapcsolat. De bocsánat, ha félreérthető voltam. Hello.

2022. szept. 7. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

#11 12, nem vettem támadásnak, semmi baj.

Viszont mint mondtam, a barátom nem áll az éhenhalás szélén, mivel a kérdés se ez volt... nyilván,ha látnám, hogy mindjárt kipurcan, mert 2 hete nem evett, akkor adnék neki pénzt is, kaját is, de itt nem erről van szó.

2022. szept. 7. 20:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!