Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt honnan tudhatnám meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt honnan tudhatnám meg?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomban,aki elég furán kezdett el velem viselkedni,konkrét jeleket ad,hogy valamit akar.

Viszont nehéz eldöntenem,hogy nem e hülyíteni akarna,vagy csak szivatni.

Én nem vagyok bele habarodva,csak tetszik a kinezete.

Tudjátok mikor rénézésre tudjátok,hogy egy sráccal valami nem oké úgy.

De ezt én honnan tudhatnám meg mit is akar valójában?Én nem forditok nagy figyelmet a csavora.

Nem szoktunk kommunikálni sehol sem.

Köszönnni igen.

2022. szept. 2. 15:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és mindketten 18 évesek vagyunk.
2022. szept. 2. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

"De ezt én honnan tudhatnám meg mit is akar valójában?Én nem forditok nagy figyelmet a csavora.

Nem szoktunk kommunikálni sehol sem."

Leírtad a problémát.

Ha nem is figyelsz rá, még csak nem is kommunikáltok, akkor honnan/hogyan szeretnéd kideríteni mi a szándéka? Gondolatolvasással vagy mi?

2022. szept. 2. 16:05
 3/5 A kérdező kommentje:

úgy értettem,hogy nem szeretném mutatni neki,hogy engem ő érdekelne.

Csapdába se szeretnék kerülni,mert az elég könnyen megy nekem...

2022. szept. 2. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ha nem beszélsz vele, kétlem hogy egy könnyen megtudnád, mit akar.. :/
2022. szept. 2. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
"Nem szoktunk kommunikálni sehol sem." - Talán megtudnál néhány konkrétumot, ha beszélnél vele néha.
2022. szept. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!