Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnam meg hogy mit erez?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel 2 honapja beszelgetek, talalkozgatok vele. Nekem nagyon tetszik, mondhatni beleszerettem. Lefekudtunk, tovabbra is kerestuk egymast, de ahogy elmondtam mit erzek, egy falat epitett maga kore es ellokott. Nem beszeltunk. 3 napja egy buliban talalkoztunk, ahol folyton azt figyelte mit csinalok, kivel beszelgetek. A kozelembe volt mindig, majd lekapott.. utana en megint massal voltam odajott es szamonkert hogy miert beszelgetek massal. Aztan masnap irt es azota beszelunk.. elmondta hogy nem szeretne kapcsolatot de akkor miert keres? Miert nem hagyja hogy massal legyek?2016. nov. 27. 10:09
1/1 anonim válasza:
Onnan tudod meg, hogy komolyan elbeszélgetsz vele.
Ne haragudj, ha most kicsit csípős leszek, de meg is érdemled ezt, ha csak úgy összefekszel valakivel.Undorító!Lefeküdni tudsz, de beszélni már nem.
Egyébként hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!