Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még soha nem volt kapcsolatom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha nem volt kapcsolatom, nagyon lemaradva érzem magam. Mit tegyek? Ti is voltatok már így?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és még soha nem volt párkapcsolatom. Csak hosszabb kavarás, randizgatás pár hónapig. (Az meg tökre nem olyan, mint egy kapcsolat.) Szép vagyok, jóarc, nem tanulatlan, de nem is könyvmoly, szoktam eljárni helyekre is, bulizni is. Az ismerőseim közül már mindenkinek volt kapcsolata (még olyanoknak is akikről nem gondoltam volna hogy lesz). Néha már nagyon úgy vagyok vele, hogy ha jön valaki (akárki) akkor fogom és összejövök vele. És nem azért jönnék össze valakivel mert magányos vagyok, szeretetre vágyom, hanem, hogy tapasztalatot szerezhessek. Engem ez zavar a legjobban. Mert pár hónapos randizással sok tapasztalatot nem tudok szerezni (gondolok itt pl a szexre, az ilyen esetben alig van, és így tök tapasztalatlannak érzem magam ilyen téren). És ezért már tökre lemaradva érzem magam. Lehet velem van a baj, mert van hogy hosszabb ideig elhúzódik egy ismerkedés mire bármi lehetne belőle, pedig nagyon próbálkozom.

Mások is vannak ilyen cipőben? Nagyon rossz érzés, mintha senkinek nem kellenék.. És tudom, előbb vagy utóbb jönni fog valaki, nem kell ezen stresszelni, nincs ezzel semmi baj, de én pont az ellenkezőjét érzem és tökre nyomaszt :(

2022. aug. 29. 22:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Most majd kapod a privátokat szatyor számra, csak győzzél szelektálni, válaszolgatni!
2022. aug. 29. 22:18
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem sokkal többen vannak így, mint ahányan bevallanák. Én nálad is később kezdtem sokkal és ma van már családom.

Azon gondolkodj inkább, hogy kinek akarsz megfelelni. Ki mondja azt a fejedben, hogy ciki, meg itt az ideje a “tapasztalatnak”?

Másrészről ha valamiert nagyon nem megy, akkor akár pszichológus segítségét is kerheted.

2022. aug. 29. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
42%

Khmmm... az még nem merült fel benned, hogy ODAMÉSZ egy szimpatikus fiúhoz, és elkezdesz beszélgetni vele?

Csak úgy poénból, hátha lesz belőle valami.

2022. aug. 29. 22:32
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem egy verseny, nem vagy "lemaradva".

Ilyen dolgokban mindenki a maga tempójában halad.

Szexben ha ügyetlen vagy az meg lényegtelen, kb fél év mire igazán jól összeszokik normál esetben 2 ember. Azaz idő meg elég hamar eltelik.

20 éves vagy, legtöbb ember inkább ebben a korban kezd el nyitottabb lenni a párkapcsolatokra.

Egy tanáccsal tudok szolgálni és ez mind fiúkra / lányokra igaz, hogy ne menj sehova ismerkedési szándékkal. Görcsös és erőltetett lesz az egész.

Ez az egész olyan mint egy játék, még magaddal is azt kell elhitetned, hogy nem ismerkedni mész, hogy a másik is ugyanezt gondolja. Aki ilyen szándékkal megy "szórakozni" azon nagyon érződik. Menj, érezd jól magad, beszélgess, hagyd hogy történjék az események.

2022. aug. 29. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
21%
Ne buslakodj cukorgolyo, eljon majd a te napod:$
2022. aug. 29. 23:06
 6/13 anonim válasza:
7%

Írj ha van kedved.

27cm

2022. aug. 29. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Bárkivel azért ne jöjj össze, csak hogy legyen valaki, mert ebből ritkán szokott jó kisülni. Viszont az indokoltnál jobban válogatni sem érdemes. Nagyon sokan azt rontják el, hogy irreális elvárásokat támasztanak, elvont ábránd képeket kergetnek és csak a tökéletes igazival akarnak összejönni, miközben igazivá majd válni fog valaki, csak előtte esélyt kell adni neki rá úgy, hogy még nem ő az igazi. Menet közben fogtok összecsiszolódni.

Ez egy elég jó előadás erről a témáról, érdemes megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=1ya6lr6zHAg

2022. aug. 30. 10:46
 8/13 anonim ***** válasza:
45%
6. Ez akkora kamu, mint ide Lacháza!
2022. aug. 30. 11:19
 9/13 MDaniel98 ***** válasza:
76%
Szerintem se próbálj meg görcsösen ismerkedni, annak általábn nem szokott jó vége lenni.
2022. aug. 30. 11:20
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem az emberek nagy része így van vele, főleg itt gyakorin. Amúgy ha ismerkedsz, és nem lett belőle soha semmi komolyabb akkor én két lehetőséget látok: vagy olyanokhoz vonzódsz, olyanokkal ismerkedsz akik nem akarnak komolyat, vagy te közvetíted feléjük ezt (tudat alatt a leírtak alapján).
2022. aug. 30. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!