Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
Volt egy illető, akit nagyon szerettem és még most is szeretem. Anno nem lett belole semmi mivel mire szerelmes lettem bele lett egy parja akivel egy ket honapon at tartott utan pedig ki hasznalt es az egyik baratomal el kezdett neki alakulni igy en inkabb nem beszeltem vele de most egy evre ra megint egy masik baratom reven talalkoztunk es beyzelgetem vele 2 orat hazakisertem es kaptam egy olelest lassan mar egy honapja volt ez es azota nem is hallotam rola nem is irt semmi.
2022. aug. 28. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél beszélni vele, irj neki
2022. aug. 29. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha ennyire nem nyit feléd, akkor szerintem hagyd őt.:/
2022. aug. 29. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedd szerintem el őt, nem hiszem, hogy különösebben érdekelnéd:(
2022. aug. 29. 03:59
 4/5 MDaniel98 ***** válasza:
Szerintem is hagyd.
2022. aug. 30. 10:58
 5/5 anonim válasza:
Engedd el, ha egy hónapja semmi, akkor nem most fog hirtelen felbukkanni
2022. aug. 30. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!