Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyen helyzetben mi tevő legyek?
Egy hete beszélgetek egy lánnyal egy suliba járunk szerdán taliztunk először személyesen szünetben nagyon jól el voltunk el beszélgettünk stb majd suli után ki ültünk dunapartra beszélgetni ugyanígy minden jó. Ölt osztály társai kérdezgettek ot hogy együtt vagyunk e stb stb ami neki sok volt. Szerda este azt mondta nekem sírva videouzenetben hogy neki ez nagyon gyors volt majd aztán elmondta hogy ő két éve szerelmes volt valakibe ami viszonzatlan szerelem volt és nem szeretne ha ő lenne az aki nem viszonozza a szerelmet nem szeretne játszani az erzeseimmel és megbanta hogy csokoloztunk puszilgattuk olelgettuk egymást.. Megbeszeltuk hogy oké tiszta lappal kezdjük el barátként és ismerkedjünk de viszont eléggé flegman viselkedik velem van egy olyan érzésem hogy valaki tele beszélte a fejét..
Én 21 ő pedig 17 éves
Ma pl egyszer taliztunk újra megkerdeztem ezeket a dolgokat hogy mi az hogy sok volt ez így és miért kellett akkor csókolózni velem stb erre aztmondta hogy össze volt zavarva és ideje se volt mondani hogy először ismerkedjünk stb
Kövi szünetben úgy volt talizunk aztán szünet legvégén ért oda és teljesen flegman annyit mondott hogy hát mosdóban volt és illetve beszélgetett valakivel ezután raneztem csúnyán és ott hagytam ami neki rosszul esett nagyon..
(*kiültünk, elbeszélgettünk, elvoltunk, osztálytársai)
Annyi történt, hogy mégsem vagy szimpi neki, nem akarja folytatni.
Sokan azt mondták köztük a legjobb fiú barátja is hogy legyek türelmes és adjam a tudtára hogy rám bármikor számíthat..
Én is ezt érzem az első találkozás óta hogy onnantól kezdve van ez amit mondtam is neki de tagadta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!