Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó,hogy eléggé anti szociális vagyok,nem járok emberek közé, teljes mértékbe magamba voltam fordulva,ja és pánikbeteg vagyok pont ebből fakadnak a problémáim hogy nem járok sehová, viszont az történt hogy mégiscsak kimozdultam az egyik haverommal és láttam egy számomra nagyon gyönyörű lány, nem tudtam kihagyni a lehetőséget, próbáltam interneten ismerkedni sose sikerült,mondom itt a nagy lehetőség élőben megpróbálni, egyedül volt oda mentem mellé és leszólítottam, és jól is sikerült, mondta hogy szívesen ismerkedne velem,sajnos nem a városban él,és én sem,interneten beszéltem vele,sikerült is összehoznom egy rövid találkozót vele, nem ért rá, de még így is belement hogy találkozunk, szóval vele voltam, azóta beszélgettem vele interneten párszor és egyszerűen oda vagyok érte, és nekem úgy jön le hogy én is tetszem neki, eléggé célozgatom a dolgokra és őt ez nem zavarja,nem utasít el vagy akármi,sajnos most elutazott és 7-8 napig fixen nem tudunk találkozni max interneten beszélgetni, mondta hogy utána együtt lehetünk, szóval minden tökéletes és jó irányba halad viszont itt jön képbe a probléma hogy mint említettem pánikbeteg vagyok és ráparáztam arra hogy mi lesz ha elutasít, és csalódás lesz belőle stb dolgokra hiába érzem úgy hogy összejövünk mégis ezen idegeskedem és ez annyira komoly nálam hogy napközbe rosszul érzem magam, reggel ahogy felébredek és azóta nincsen semmi étvágyam sem, de tényleg kb semmit sem eszek ami tudom hogy nagyon rossz és ezért leszek rosszul.. :D mitévő legyek? Interneten nem fogok ilyenről vele beszélni mert 1x egy másik lánnyal megtörtént és mindent tönkre tett, viszont akkor megtudtam nyugodni hamar és minden ment tovább,szóval az van tervben hogy beszélek élőben erről a lánnyal de 1 hetet várnom kell félek hogy addig nem bírom, mitévő legyek?
2019. jún. 16. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy pszichológust és ezt most komolyan mondom
2019. jún. 16. 18:18
 2/7 anonim válasza:

Hát... Sokaknak már a le szólítás sem megy (köztük nekem sem), tehát büszke lehetsz magadra. Ha látod a jeleket hogy tetszel neki, akkor nincs ok pánikolni. :D

17/F

2019. jún. 16. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Légy annyira könnyű és keress dokit, aki majd ír fel erre gyógyszert.
2019. jún. 16. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Járok orvoshoz,és büszke vagyok magamra sőt szerintem összejövünk, de mégis ilyen hülyeségen agyalok mi van ha mégse sikerülnek a dolgok.
2019. jún. 16. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egyáltalán azon AGYALNI, hogy mi lesz ha nem sikerül? Hát benne van a válasz a kérdésben...akkor nem sikerül!! És mi lesz a következménye? Majd elmondja a barátnőinek és kinevetnek, vagy mi? Könyörgöm...
2019. jún. 16. 21:26
 6/7 anonim válasza:
De ha most azon agyalsz hogy visszautasít, akkor hogy mérték odamenni hozzá? Akkor nem agyaltál hogy visszautasít?
2019. jún. 17. 07:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem érdekel annyira még, mert nem ismertem,most meg viszont kiderült hogy a ideálom, és azok alapján amit írt én is neki, konkrétan leírt "engem" mikor ilyen témáról beszéltünk.
2019. jún. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!