Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mi tévő legyek? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van két csaj akikkel nagyon jól el vagyok és nem tudom, hogy melyiket válasszam. Mert a kettő ad olyan jelzéseket is, hogy jó lenne, ha több lenne mint barátság. (De az is lehet hogy én képzelem bele.😅)
Szóval nem tudom, hogy mit csináljak. Valakinek ötlet?
2022. jan. 31. 07:21
1/7 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképp max az egyikkel kezdj mélyebb kapcsolatba. Ne hülyítsd és ne bántsd meg az érzéseiket. Azt válaszd akivel azt érzed, hogy biztosan komoly lehet a dolog. Biztos van valami ami alapján különböző jeleket küldenek és amelyikhez jobban kötődsz érzelmileg vagy lelkileg azt válaszd. Tudni fogod szerintem, hogy ki az igazi.
2/7 anonim válasza:
Válassz egyet, ha rám hallgatsz azt amelyiknek jobb az alakja, feneke, melle, szebb az arca. De a másikat építsd le. És ezzel ne várd meg amíg az első összejön, mert az ugyanolyan bunkóság.
3/7 anonim válasza:
#2 tök jó ötlet, még véletlenül se azt válassza, aki kedvesebb, empatikusabb, esetleg érettebb 🙂
4/7 anonim válasza:
3.: majd eljön az idő amikor rájössz, hogy a 2-esnek mekkora igaza van.
5/7 anonim válasza:
Úgy szeretem ezeket a kérdéseket, láthatatlanba mondjuk véleményt aztán mi leszünk a rosszak, ha meg nem sikerül, mert a két csaj semmit nem akar csak te akarod őket meg....
6/7 anonim válasza:
Azt válassza, aki neki tetszik és akivel mindenhogy passzol. Nem, nem csak külsőre tetszik, hanem belsőre is. Ahol meg van az izgalom, amikor együtt vannak.
Az alak nem minden. Félre értés ne essék, a külső számít, de neki is más a favorit meg nektek is.
Tehát melyikkel érzed az izgalmat? A lángot?
7/7 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, mint a boltban, hogy az egyiket választod, aztán "megvan". Egy kapcsolat attól lesz jó, hogy mindkettőtöknek jólesik együtt tölteni az időtöket, de hogy jólérzitek-e magatokat egymással, az csak akkor derül ki, amikor kipróbáljátok. Ha mégsem, az nem a világ vége - nem csak egy esélyed van az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!