Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehetett a baj?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel kb 5éves korom óta barátságban vagyok.Régen sokat jártunk össze.De én többet érzem/éreztem mint barátság.A lényeg hogy pár hete volt egy rendezveny(eskuvo)amire őt is meghívtuk.Egész este vele beszéltem, kint voltunk és már elég fáradt voltam amikor megfogta a kezem és magahoz ölelt,puszilgatott.És boldog voltam.A buli után pár nap után rámírt h menjek át hozzá. Átmentem,még az elején csak beszéltünk majd megérintette a combomat,mellemet.Ennek annyira nem örültem(lehet csak emiatt csinalta volna?)aztán nagy szemezések után megcsókolt.Többször is.Majd rámírt amikor haza mentem h talizzunk.Pár nap után tali elott lemondta azzal az indokkal h "legyunk baratok". De akkor miért mondta el az erzeseit? Es miert csinalta amit csinalt?Kizárt h azert mert tenyleg csak barat akar lenni mert azt mondta mindig tobbet erzett.szerintetek?2022. aug. 17. 01:42
1/2 anonim válasza:
Lehet megijedt, hogy elrontaná a régóta tartó barátságot köztetek a kapcsolattal, ezért megpróbálta még időben helyrehozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert orult neki h viszonoztam.Es elmondta h nindug tobbet erzett.es h mondjam,neki nem szamit annyra a baratsag mert mar sok baratot veszitett.es mivel en ezek utan nem tudok a baratja lenni nem tudom mivan.nem akarok a baratja lenni mert ezek utan mar minden mas lesz
2022. aug. 17. 08:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!