Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan össze akar jönni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan össze akar jönni velem a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit körülbelül kettő éve ismerek,se baráti viszonyban, nem voltam vele se semmi. Ha láttuk egymást valahol nem beszélgetünk,csak köszöntünk egymásnak,és elsétáltunk. Viszont este éjfél körül írt rám,hogy össze akar jönni velem,stb. Ami nagyon gyanús nekem,hiszen csak annyit kérdezett tőlem hogy (Mizu,hány éves vagyok) majd hogy össze akar jönni velem.

A barátnői nagyon lenéző bunkó típusok, az is fel merült bennem,hogy nem e velük van a lány,és ők próbálnak meg hülyét csinálni belőlem.

Írtam a lánynak hogy szerintem csak vicc az egész,de azt mondta hogy nem,és hogy egyedül van. De én ezt nem tudom elhinni.

Kérlek segítsetek

2022. aug. 16. 00:13
 1/7 Thispain ***** válasza:
81%
Találkozz vele, és minden kiderül.
2022. aug. 16. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem egyenlőre hagyd. Kérdezd meg tőle délután, hogy mi volt ez az egész. Most lehet hogy tényleg csak szórakozik, de ezt nyilván nem tudhatom.
2022. aug. 16. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem csak szórakozik. Ne foglalkozz vele, ha tényleg tetszel neki, akkor fog még írni.
2022. aug. 16. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

1. szivat

2. ha csak arra kellenék, hogy ne legyen egyedül, akkor ajánlanék neki egy pincsit

2022. aug. 16. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy ivott és azért ilyen. Szerintem is az lenne a legjobb, ha megbeszélnéd vele.
2022. aug. 16. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A tini lányok tudnak nagyon gonoszak lenni. Én is arra tippelek, hogy szivat, küldözgeti barátnőknek röhögve a screenshotokat.
2022. aug. 16. 23:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Annyi biztos hogy ha szivat,akkor az nem igazán jött össze neki,mert viccre vettem az egészet,amit persze tudattam vele is. De ő váltig azt állította hogy nagyon is komolyan beszél. Aztán pár nap után rá írtam, és nem reagál semmit.
2022. aug. 17. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!