Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen?
A barátnőmmel már egész hosszú ideje együtt vagyunk, azt hiszem vele a legjobb minden. Vagy csak hittem?
Az egyik nap egy rendezvény révén megismertem egy lányt, akivel egyből beszélgetésbe elegyedtünk, és a nap folyamán azon kaptam magam, hogy sokkal jobban érzem magam vele mint a barátnőmmel. Valahogy felszabadultabb volt, mosolygósabb, nem tagadom be is jött, és nagyon egy húron pendültünk mintha régóta haverok lennénk. Igazából semmi olyan nem történt ami megcsalásra hajazna, csak eljátszottam a gondolattal, és hogy mennyivel stresszmentesebb volt mint a barátnőmmel való mindennapok. Arra sincs garancia hogy én bejöttem neki, bár az elérhetőségét megadta. De itt nem is ez a csaj a lényeg bárki lehetett volna... csak most úgy felnyílt a szemem. Erre az is rátehet, hogy nem rég majdnem szakítottunk, azóta nem is érzem azt a bizalmat, ő ugyan olyan mint régen, de én sokkal ridegebb vagyok, az nagyon hazavágott engem.
Mit gondoltok mit kéne tennem? Adjak magunknak még időt vagy kezdjek el másfelé keresgélni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!