Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért őt választotta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért őt választotta?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, aki nagyon tetszett. Sokáig azt hittem, hogy én is neki, de kiderült, hogy mégsem. Egy másik lányról mondta aztán, hogy tetszik neki, de közben felém is lövelte a jeleket. Féltékenykedett, mindig végigmért, sokszor nézett engem stb...

De valahányszor lehetősége volt, mindig a másik lányt választotta. Igaz, ő gazdag családból való, mindene megvan, annyi fiút kap meg, amennyit csak akar, sportol, jól is tanul, hosszú, sötétszőke haja és zöld szeme van. És még zeneiskolába is jár. Bár eléggé el van kényesztetve.

Ezzel szemben én nem a leggazdagabb családból származom, de a mindenen felül nagyon sok mindenem megvan. Én nem sportolok, csak edzeni szoktam, hogy az alakomat karban tartsam. Én nem kapok meg akármennyi fiút, leginkább egyet se. Na mindegy. Nekem viszonylag hosszú, barnás hajam és zöld szemem van, szemüveget hordok. Én zongorázom, de zenesuliba nem járok. Nekem a tanulás az első, mindig is az volt. A jövőmet és a tanulást illetően mindig is nagyon határozott és céltudatos voltam. Az emberi kapcsolatokban nem annyira. Talán ez a baj? Hogy nem adom magam könnyen? Hogy céljaim, terveim vannak? Hogy én nem vagyok annyira gazdag? Vagy hogy nem vagyok annyira szép? Én bevallom, nem tartom magamat egy oltári nagy szépségnek, bár mások mást mondanak.

Szóval csak kíváncsi lennék, hogy szerintetek miért őt választotta?

Előre is köszönöm a válaszokat! De lehetőleg értelmesek legyenek.

(Már ha kapok egyáltalán...)

2022. aug. 12. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk / férfiak szerint az önbizalom a legszexibb tulajdonság. Azon mindenképpen csiszolni kellene az írásod alapján. A srácnak meg valószínűleg te is tetszettél, de abban a lányban megfogta valami. Ne emészd magad rajta, eljön az a fiú is, aki azért értékel, aki vagy és önmagadért fog szeretni. És nem számít, mások hogy néznek ki, neki te leszel a legszebb.😇
2022. aug. 12. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
73%

Ha szeretnél erről beszélgetni akkor írj nyugodtan:D.

L

2022. aug. 12. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!