Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom az egyik legjobb barátom barátnőjét, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már lassan egy éve... Szakítottak már párszor örömömre de mindig újra összejöttek... Akárhova megyünk mindig magával hozza, én nem akarok beleszólni a kapcsolatukba de a csaj minden megszólalásától falra mászok. Jövő héten találkozom a haverommal, természetesen valamiért jönne a lány, de én már nem bírom. Hogyan tudnám neki diszkréten elmagyarázni, hogy nem akarok találkozni vele?2022. aug. 7. 22:33
1/9 anonim válasza:
Sehogy, aranyom. Semmi kozod hozza hogy 'legjobb baratod', aki amugy nyilvan a titkos crush-od kivel van. Sut a feltekenyseg a soraidbol, ugyhogy ha nem akarod a 'legjobb baratodat' is elmarni magad mellol, probalj meg civilizalt ember modjara viselkedni.
2/9 anonim válasza:
#1 úristen de szánalmas vagy első
Szerintem nem kell konkrétan közölnöd, hogy nem bírod a csajt, egyszerűen csak mond azt a haverodnak, hogy most közös programot akarsz kettesben. Nem kell elviselned valaki akit akit nem bírsz, de ne bántsd meg a haverodat
3/9 anonim válasza:
Ha jó haverod, akkor ezt meg lehet vele beszélni.
4/9 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólásra inkább nem reagálnék, valamit félre érthetett:D szóval igazából én nem azt szeretném elérni, hogy szakítsanak mert őszintén nem érdekel, csak nem akarok a barátnőjével találkozni, a lányt csak a barátom miatt nem akarom megsérteni. Megpróbálok beszélni vele ha sikerül őket szétszakítani 5 percre:D csak nem tudom hogyan fogalmazhatnám meg a mondandóm a legszofisztikáltabban.
2022. aug. 7. 23:28
5/9 anonim válasza:
próbáld neki felhozni a témát, hogy jó lenne ha néha kettesben/csak srácok/csajok nélkül lógnátok. nem kell mondani hogy ki nem állhatod a lányt, elég, ha felhívod a figyelmét rá, hogy a lány nélkül már nincs is programotok és néha jó lenne a változás
6/9 anonim válasza:
Mondd meg, hogy most csak kettesben szeretnél programra menni, ennek egy régi, pláne már a kapcsolat előtt is létező barátságba bele kéne férnie.
7/9 anonim válasza:
Ha a legjobb barátod, akkor nem okozhat gondot elmondani neki, hogy időnként úgy is szeretnél vele találkozni, hogy nincs ott a barátnője. Főleg, hogy nincs is ebben semmi fura. Még akkor se szoktunk mindig párostul találkozni a legjobb barátnőmmel, hogy bírjuk egymás párját.
8/9 anonim válasza:
Szerintem is csak annyit kéne mondanod, hogy kettesben akarsz vele talizni, illetve add a tudtára, hogy te sem viszed oda a szerelmedet.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! ez jó lesz!!
2022. aug. 8. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!