Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mertek a párotok előtt…?
Sziasztok! Ti mertek a párotok előtt pukizni?
Mert mi a párommal fél éve vagyunk együtt és simán, viccelődünk is ezzel. Ez normális?
Ez természetes biológiai folyamat. Nincs vele semmi gond.
Engem még izgat is, ha hátulról támadok kutya pózba, és ő közben lő egy pàrat.
Innen tudom, hogy ellazult, és ő is élvezi az eggyütlétet.
Sehol nem szabad visszatartani.
Se üzletben, se moziban, sehol.
Nekem egy ismerősöm egy fontos irodai tárgyaláson visszatartotta, és egyszercsak lefordúlt a székről.
Kiderűlt, hogy bélcsavarodása lett.
Szerencsére gyorsan jöttek a mentők, elvitték, de picin múlott, hogy nem halt bele.
Én simán elhiszem, hogy igazat írt a 6-os válaszoló!
Engem egy nő majdnem lehányt - míg jöttek a mentők, rengeteg hányadéka lett - mert templomban, tömött padsorban vélhetően visszatarthatta a bélgázokat.
Borzalmas emlék maradt, ahogy felhördült és elfehéredett az egész teste. Szinte haldoklott. Valószínűleg bélcsavarodása lehetett.
Óriási szerencse, hogy mégsem lélegeztettem szájból-szájba. Sugárban lehányt volna és rengeteget. (Édesanyám akkoriban haldoklott hosszasan, így volt tapasztalatom ápolási ismeretekben közvetlenül.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!