Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kedvel valamennyire?
Figyelt kérdés
szóval van egy srác és egy éve tetszik lassan. Eleinte kevesebbet beszéltünk pár hónapig,aztán az utóbbi két hónapba szinte naponta irogatunk és hasonlók. Tudni illik kérdeztem tőle egy hónapja a hívást de írta hogy nem szeret senkivel se. Aztán valahogy mégis összejött a hívás egy hete. Én kezdeményeztem azt. A másodiknál utalgatott a hívásra,a harmadiknál is, ott azt írta hogy mondtam volna gyere hívás de eszembe jutott hogy holnap korán kelsz. Meg néha kétértelmű jeleket ad, de szerintetek ez alapján kedvel? (ezt személy szerint nem veszem jelnek mert nem akarom magam hitegetni de kíváncsi vagyok véleményekre)2022. júl. 28. 18:41
1/8 anonim válasza:
Ellenszenves biztos nem vagy :)
Am. igen szerintem, ez a holnap korán kelsz utalhat rá.
De ez így elég kevés sztori.
2/8 A kérdező kommentje:
még van egy csomó ilyen
például elküldte haverja félmeztelen képét és írta hogy az övé jobb meg ilyenek
2022. júl. 28. 18:57
3/8 anonim válasza:
1. tetszesz neki igen
2. Elkuldte a haverja meztelen kepet??? Redflag
A ti kepeiekkel is majd igy fog eljarni ha osszejottok... Nekem ez egyaltalan nem lenne szimpatikus. Kuka a srac morialis iranytüje...
5/8 A kérdező kommentje:
felmeztelen***
2022. júl. 28. 19:01
6/8 A kérdező kommentje:
amit instara kitett a haverja
2022. júl. 28. 19:02
7/8 anonim válasza:
Akkor is gaz, ne akarjon mas karan imponalni...
8/8 anonim válasza:
Valamennyire kedvelhet, de a felmesztelen kepes resze az nagyon gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!