Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar ha egy lány szeret viccelődni és humoros?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de az egyik szomszédunk haza hozta a barátnőjét és mindenki elvan azzal hogy a lány mennyire nem néz ki 16-nak és mennyivel idősebb szintű a gondolkozása. Én magamat nem mondanám butának, jó jegyeim vannak, érett is vagyok a koromhoz képest, de mivel sokat szoktam viccelődni lehet ezért hülyébbnek néznek. Elég durva az összehasonlítási mániám, főleg hogy mostmár az ilyenek is zavarnak, de elég rosszul érzem magam emiatt.
2022. júl. 25. 16:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen. Pontosan azért vagyok itt, hogy egy lányt akit alig ismerek kritizáljak. Megkérdeztem egy kérdést. Arra van az oldal nem?
2022. júl. 26. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:

"De a döntései alapján én nem mondanám annak. Egynél elvágta magát nálam. Igen tudom, mindenki hoz rossz döntéseket, de ez azért már sok.

Inkább komolynak mondanám mint érettnek."

"Inkább meggondolatlan, mint rossz döntésnek mondanám"

Ez hol kérdés? Még csak nem is releváns. Amúgy meg hogy tudsz véleményt alkotni egy olyan föntéséről akit állítólag alig ismersz? Valószínűleg ismered a körülményeket és a helyzetét is, mi? Nyilván. Ez igenis kritizálás, egy random felé. A kérdésedre kaptál választ, telhesen irreleváns volt még ezt is ideböfögnöd. A kérdés szempontjából senkit nem érdekel, hogy jó döntéseket hozott e szerinted.

Továbbra is fentartom az álláspontomat, hogy ha gyerekesnek tartanak, az nem a humorod, hanem a gobdolkodásmódod miatt van.

2022. júl. 26. 12:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Neked is teljesen feleslegesnek volt "ideböfögnöd", hogy irigy vagyok e vagy nem. Figyelj, tudom hogy 16 évesen mit csinált. Nem kell ahhoz ismerjem, hogy ezt tudjam. Tudom e az élet helyzetét? Nem. Ebben igazad van. De itt nem az volt a kérdés.

Azt nem mondtam, hogy gyerekesnek tartanak. Csak én mindig mindent túl gondolok, ezért hiszem ezt. Ez nem biztos a valóságban is így van. Lehet, de nem biztos. Féltékeny vagyok e? Nem tudom, talán. Mint mondtam durva az összehasonlítási mániám. Próbálok tenni ellene, de valami mindig keresztbe tesz.

2022. júl. 26. 21:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem összehasonlítási mánia, ez önbizalomhiány. Azok az emberek szokták magukat másokhoz hasonlítgatni, akik nincsenek rendben saját magukkal.
2022. júl. 26. 22:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, az még rájön sajnos
2022. júl. 26. 22:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát… ha nem fárasztó viccei vannak vagy faviccei akkor bejön, de ha faviccei vannak akkor neeeee
2022. aug. 14. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!