Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha egy lány szeret viccelődni és humoros?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de az egyik szomszédunk haza hozta a barátnőjét és mindenki elvan azzal hogy a lány mennyire nem néz ki 16-nak és mennyivel idősebb szintű a gondolkozása. Én magamat nem mondanám butának, jó jegyeim vannak, érett is vagyok a koromhoz képest, de mivel sokat szoktam viccelődni lehet ezért hülyébbnek néznek. Elég durva az összehasonlítási mániám, főleg hogy mostmár az ilyenek is zavarnak, de elég rosszul érzem magam emiatt.2022. júl. 25. 16:31
1/16 anonim válasza:
A viccelődés miatt nem szoktak senkit se hülyének nézni. Vagy hülyeségeket mond vagy nem is vicces, csak magáról hiszi azt, akit hülyének néznek.
2/16 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig igen jó dolog, de azért van egy határ, főleg mivel 29 vagyok...az agyhalált nem akarom azért átélni vele. De az sem zavar ha egyáltalán nem vicces, ettől nem lesz számomra unalmas.
3/16 anonim válasza:
Nekem ilyen az ideál :)
Jó az, ha lehet értelmesen is beszélgetni néha, de pl én se szeretek komoly lenni, inkább poénkodok. Hozzám is ilyen társ illene.
Ugye az az ideális kapcsolat, ha ugyan olyan mentális betegségben szenvedtek.
4/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar.Csak az ha egy viccet már sokadszorra hallok tőle,mert szerinte annyira jó,szerintem viszont már rém unalmas.
5/16 anonim válasza:
Én nem bírom a halál komoly embereket. Ha valami vicceset mesélek, akkor igenis vegye poénként és ne válaszoljon rá komolyan. Ne vigye túlzásba, a legjobb ha tud komoly és humoros is lenni.
7/16 anonim válasza:
Amúgy attól hogy valaki idősebbnek néz ki és érett a gondolkodása még lehet vicces. Te nem a humorod miatt vagy gyerekes, hanem csak nem vagy még olyan érett, ami a kérdésedből is látszik. (Ne agódj, ez 16 évesen még nem baj)
8/16 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom igazából milyen, mert nem vagyok ott. Közölték telefonban. De a döntései alapján én nem mondanám annak. Egynél elvágta magát nálam. Igen tudom, mindenki hoz rossz döntéseket, de ez azért már sok.
Inkább komolynak mondanám mint érettnek. Na nem mintha én valami nagy okostojás lennék, de na...
2022. júl. 26. 09:48
9/16 A kérdező kommentje:
Inkább meggondolatlan, mint rossz döntésnek mondanám
2022. júl. 26. 09:50
10/16 anonim válasza:
Szóval irígy vagy arra, hogy őt dícsérték, téged meg nem, úgyhogy most jöttél online kritizálni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!