Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan fiúként az gáz, hogy 18 éves koromra csak 1 lánnyal feküdtem le?
#10 Tapasztalatból írtam, hogy nem kérek privátot. Valahányszor leírtam ezt az infót, jött üzenet. Meglepően sok embernek felkelti a fantáziáját, ha egy nő tapasztalatlan és "ő avathatja be" úgymond. :D
Szerintem nem sokat mond rólam ez az infó önmagában egyébként...
Azok lúzer srácok voltak, akik azt gondolják, egy tapasztalatlan lánynál több esélyük van.
Egy normális pasi nem az alapján ítél, hogy egy nő smarolt-e vagy sem.
#10 voltam.
Még valami: 12-es:
Azért cink, hogy 20 évesen nem smaroltál, mert ebben a korban néznek ki a legjobban a csajok. A tizenéves kor vége, 20-as évek eleje a csúcs. Utána többségüknek a folyamatos leépülés jön.
Ha ekkora nem voltál népszerű, az feltehetően vagy azért van, mert nem vagy egy szépség (bár emiatt nem lehet hibáztatni), vagy amiatt, mert egy rendkívül konzervatív, elzárkózó, nagyon válogatós lány vagy. Ismertem ilyet, és elég ciki a viselkedése...
"Ezt nem bántásból írom, de ne gondold, hogy annyira felkapott vagy."
Azt gondolta?hm
Pedig írta h még egy csókja se volt....akkor milyen felkapottság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!