Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 18 éves vagyok, egy fél éve...

18 éves vagyok, egy fél éve elkezdtem edzeni és most úgy döntöttem, hogy elég komolyan szeretném venni. Többi lent?

Figyelt kérdés

Szeretnék szedni kreatin monohidrátot táplálék kiegészítőként a pozitív hatásai miatt. Viszont kicsit utána olvastam, és több helyen is előkerült a kopaszodás és a kreatin közötti a kapcsolat a DHT hormon miatt.

Merjek-e 18 évesen kreatint szedni? Attól félek, hogy hamar elkezdek itt kopaszodni és amúgy is kicsit hipohonder féle vagyok. Szerintetek?

2020. máj. 15. 23:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Merj!
2020. máj. 15. 23:43
 2/7 A kérdező kommentje:
És nem gyorsítja meg a hajhullást?
2020. máj. 16. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt tudtad, hogy van, aki a te korodra már meg is kopaszodik? :) Szerintem teljesen feleslegesen parázol, olyan mértékben nem tudja meggyorsítani a hajhullást...(ha meg ilyet tapasztalsz, egyszerűen abbahagyod).

Egyébként kezdő testépítőként szerintem felesleges a kreatin, megleszel nélküle. Hány kg vagy?

Ezt nézd meg, mert nagyon informatív:

https://www.youtube.com/watch?v=kS4lo6H8j5A

2020. máj. 16. 01:00
 4/7 A kérdező kommentje:
178cm, 71kg körül vagyok.
2020. máj. 16. 08:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ha szeretnél mehet,nem csoda szer
2020. máj. 16. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazából embere válogatja ám, hogy kinek mennyire működik, lehet, hogy nálad alig, vagy nem is lesz érezhető hatása. Ami a kopaszodást illeti, én úgy emlékszem, hogy tanulmányok szerint van egy minimális tesztoszteron fokozó szint fokozó hatása a kreatinnak, és a tesztoszteron egy része alakul át dht hormonná. Ez a hatás rendkívül alacsony, révén, hogy egy egészséges 18 éves fiatal férfi szervezetében a tesztoszteron termelés amúgy is 100% -on pörög. Ez az egy százaléknyi hatást is inkább úgy kell elképzelned, hogy aki hajlamos genetikai okoknál fogva a kopaszodásra, annak egy minimálisat gyorsíthat rajta, de gyakorlatilag semmit. A legegyszerűbb szerintem, ha ránézel faterodra, illetve neki a faterjára, és ha ők nem kopaszodó típusúak, akkor nincs miért aggódnod.
2020. máj. 16. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Anyai ági nagyfatert kell nézni, onnan öröklődik a kopaszodás.
2020. máj. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!