Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan fiúként az gáz, hogy 18 éves koromra csak 1 lánnyal feküdtem le?
Nem :) Sok srac van így , nem kell hinni mindennek, én lányként ( pedig nem voltam hű de ronda) 20 éves koromig 1 sraccal voltam, azzal is
19 évesen kezdtem kapcsolatot . Nyilván sok a nyomás és mások tapasztalata, de nem vagy gaz, és nem vagy elkesve. Sőt, szerintem mikor megismered az igazit, lelombozo, ha a masik valami elképesztő szamot mond . És igazából a szám nem is számít, inkább az eltöltött minőségi idő. Na az az amit kevesen tudnak :) Az már dicsőség :)
Nem. Sőt az se gáz, ha 18 évesen még nem feküdtél volna le senkivel.
Az lenne a gáz, ha a lányokat úgy váltogatnád, mint más a zokniát.
A lányok azt fogják azt fogják mondani, hogy nem gáz, rájuk nem kell hallgatni, mert romantizálják azokat a dolgokat is, amikben ők sem hisznek.
De egyébként te is tudod, hogy egyesek már több partneren is túl vannak ebben a korban. Viszont nem is ez a legnagyobb gáz, hanem az, hogy felmerül benned ez a kérdés.
Látszik, hogy másoknak akarsz megfelelni. Ez az első jel arra, hogy talán incel lesz belőled.
Akkor gáz, ha gáznak érzed, mi mondhatunk bármit. Szerintem nem gáz, első hallásra nekem korábbi komoly kapcsolatra utal, hogy egy volt.
Én pl lassan húsz leszek, és még csók se volt, lányként egyébként. (Nem kérek privátot)
Nem is fogsz kapni privátot. Lány létedre azért elég cink, hogy csók sem volt. Ez azért elmond rólad valamit. Ezt nem bántásból írom, de ne gondold, hogy annyira felkapott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!