Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan fiúként az gáz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan fiúként az gáz, hogy 18 éves koromra csak 1 lánnyal feküdtem le?

Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 02:51
A kérdező szavazást indított:
Igen gáz
Nem gáz
Nem gáz de én többel feküdtem le 18 évesen
80 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem :) Sok srac van így , nem kell hinni mindennek, én lányként ( pedig nem voltam hű de ronda) 20 éves koromig 1 sraccal voltam, azzal is

19 évesen kezdtem kapcsolatot . Nyilván sok a nyomás és mások tapasztalata, de nem vagy gaz, és nem vagy elkesve. Sőt, szerintem mikor megismered az igazit, lelombozo, ha a masik valami elképesztő szamot mond . És igazából a szám nem is számít, inkább az eltöltött minőségi idő. Na az az amit kevesen tudnak :) Az már dicsőség :)

2022. júl. 18. 03:06
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2022. júl. 18. 06:49
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
most a lefekvés fontosabb mint a kapcsolat? 🤔
2022. júl. 18. 07:57
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Sőt az se gáz, ha 18 évesen még nem feküdtél volna le senkivel.

Az lenne a gáz, ha a lányokat úgy váltogatnád, mint más a zokniát.

2022. júl. 18. 09:28
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
kedves 82% gyakorizó, szóval neked fontosabb a szex mint kapcsolat, mi? :D
2022. júl. 18. 10:04
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem az. De szerencsére rajtad kívül más nem tudja és nincs is a homlokodra írva.
2022. júl. 18. 12:48
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell másokkal foglalkozni. Foglalkozz a saját életeddel. És ha más szerint gáz, akkor mi lesz? Kit érdekel más mit gondol.
2022. júl. 18. 14:06
 8/18 anonim ***** válasza:
58%

A lányok azt fogják azt fogják mondani, hogy nem gáz, rájuk nem kell hallgatni, mert romantizálják azokat a dolgokat is, amikben ők sem hisznek.

De egyébként te is tudod, hogy egyesek már több partneren is túl vannak ebben a korban. Viszont nem is ez a legnagyobb gáz, hanem az, hogy felmerül benned ez a kérdés.

Látszik, hogy másoknak akarsz megfelelni. Ez az első jel arra, hogy talán incel lesz belőled.

2022. júl. 18. 15:36
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

Akkor gáz, ha gáznak érzed, mi mondhatunk bármit. Szerintem nem gáz, első hallásra nekem korábbi komoly kapcsolatra utal, hogy egy volt.

Én pl lassan húsz leszek, és még csók se volt, lányként egyébként. (Nem kérek privátot)

2022. júl. 18. 15:47
 10/18 anonim ***** válasza:
16%

Nem is fogsz kapni privátot. Lány létedre azért elég cink, hogy csók sem volt. Ez azért elmond rólad valamit. Ezt nem bántásból írom, de ne gondold, hogy annyira felkapott vagy.

2022. júl. 18. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!