Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyire lehet egy 18 eves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rockcsempész kérdése:

Mennyire lehet egy 18 eves lanyt komolyan venni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy nagyon szerelmes vagyok a baratnömbe es olyan szep dolgokat szokott nekem mondani (mint pl.,hogy velem szeretne leelni az egesz eletet) es ezektöl mindig sirva fakadok,annyira örülök amikor ezt hallom.

Tudom,hogy az emberek meg sokat valtoznak 18 evesen,de a lanyok azok elöbb erenek. Szerintetek tenyleg komolyan gondolja ? Mert ezek nagyon szep es nagy mondatok amiket mondani szokott es kicsit attol felek,hogy valtozni fog...

20F

2015. júl. 23. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Kortól függetlenül szinte mindenki ezt mondja az első hónapban.
2015. júl. 23. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi mást mondana? :) Szerintem ez minden szerelmesnél így van, viszont szerintem nem így lehet meghatározni azt, hogy mennyire komoly vagy sem. Majd kialakul, hogy egymásnak vagytok teremtve vagy sem. Lehet fél éven belül rájöttök, hogy nem meggy kettőtök közt, de az is lehet, hogy egymás mellett öregszetek meg.
2015. júl. 23. 16:42
 3/3 anonim ***** válasza:
mindenki más, nem kortól függ hogy mennyire gondolta komolyan
2015. júl. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!