Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt ő vajon miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ő vajon miért csinálja?

Figyelt kérdés
Ismerkedünk egy sráccal. Rendes,tisztelettudó volt eddig. Főleg ismerkedésünk elején,többször volt olyan,hogy nem írtam neki vissza,de ő mindig keresett. Most viszont egyre jobban nem tetszik,hogy furcsa,mivel ha nem írok neki vissza,vagy ha össze is veszünk pl. akkor ír,hogy mi a bajom,ne haragudj kicsim,de éjszaka meg ez a 2.eset(amit észrevettem) hogy írta nekem joejt kicsim csók alszok aludj te is! De ő ugyanúgy fent van,meg képeket posztol magáról. Ezt miért csinálja? Szóval egyértelműen,csak le akar(na) koptatni,de ha nem foglalkozok vele,egyből írja hogy mi baj van? Meg parancsolgatna nekem,hogy mit tehetek ki a sztorimba(képet magamról nem,de ha egy szerelmes zenés videót teszek már arra is csúnyán beszél velem) már most nem fogok neki írni,szerintem hagyom is őt,mert nekem erre nincs szükségem,hogy parancsolgasson,úgy hogy nem is találkoztunk még de azért érdekel hogy ezt vajon miért csinálhatja?
2022. júl. 7. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kontrollmanias lehet

De hogy miért írja, hogy megy aludni, közben meg mégse, passz

Hány évesek vagytok?

2022. júl. 7. 08:31
 2/6 A kérdező kommentje:
19 ő 20. De gondolom azért hogy már ne írjak neki hagyjam őt, de utána meg ha nem írok akkor egyből mi a g*ci bajom van mire haragszok stb
2022. júl. 7. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Irányítani akar. Szerintem még azelőtt szabadulj meg tőle, hogy komolyabb lenne a dolog.
2022. júl. 7. 10:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyértelműen irányítani akar. Azért ráz le esténként, mert akkor éppen egyedül akar lenni, de ezzel is irányít téged, hogy mindig csak akkor beszélhettek, amikor ő akarja. Én a helyedben amilyen gyorsan csak tudnék megszabadulnék tőle, mert ha egyszer belemész egy ilyen kapcsolatba nagyon nehéz lesz már kimászni belőle.
2022. júl. 7. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem találkoztatok, és már kicsim-nek hív? Nekem már ez nem tetszene.

Manipulatív, és irányítani akar. Azt hiszi a bábuja vagy.

2022. júl. 7. 12:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Meg állandóan képet kér tőlem,elküldök neki egyet, aztán másnap reggel újra küldesz képet? És mostmár igen ez zavar engem akármennyire is tetszik külsőre akkor is hagyom
2022. júl. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!