Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ez ellen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ez ellen?

Figyelt kérdés

Már nem vagyok 12-13 éves mielőtt ezzel jönnétek, bőven használhatom a kategóriát, sőt 18+-ost is.

De néha annyira rosszul tudom magam érezni egy olyan ember miatt is akit nem is ismerek. Mondom a példát:

Látok valakit valami közösségi platformon, nagyon bejön, elkezdem nézegetni mindenhol, többet tudok meg róla, jobban bejön. (Nagyon kevés ilyen van, ritka az aki nagyon bejön).

Aztán jön az érzés hogy úgyse lesz ilyen emberhez közöm, ha meglátom hogy más az ideálja mint ami én vagyok pl és hasonlók.

És azon kattogok hogy milyen kevés ember jön be és én meg egyiknek sem. Meg alapból mennyire képtelen vagyok kialakítani jó kapcsolatot, főleg olyannal aki bejön.

Már nagyon álmos vagyok, szóval bocsi az összevisszaságért, tudnám még folytatni de elég ennyi is szerintem.

Az első sort meg azért írtam mert szerintem ennyi idősen már ezt ki kellet volna nőni, nem?

2022. jún. 29. 23:40
 1/7 A kérdező kommentje:

"Aztán jön az érzés hogy úgyse lesz ilyen emberhez közöm, ha meglátom hogy más az ideálja mint ami én vagyok pl és hasonlók."

Gondolom frusztráció.

2022. jún. 29. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálam mindennapos :d kéne egy kis önbizalom tréning, sport, jobban adni a külsőre, több sikert elérni ami által megváltozik az önképed de lehet ez sem oldja meg, ha alapból le nézed magad tök mindegy szinte minden.
2022. jún. 29. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Ne a neten keresgélj, hanem menj az emberek közé...
2022. jún. 30. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy az ember mit hány évesen nő ki az személy függő. Nekem pl ilyen sose volt, más meg lehet 30 évesen is így áll az ismerkedéshez.

Szeresd magad, legyen önbizalmad és kezdeményezz ha olyan az illető. Szerintem a legtöbb átlagos ember nem az ideáljával van együtt. Pl. Én sem teljesen. Mégis szeretem a párom.

Szebb, jobb, okosabb mindig lesz, ezt is el kell fogadni. Esetleg kevesebb média fogyasztást javaslok, nehogy ennél is jobban hasonlítgasd magad másokhoz feleslegesen.

2022. jún. 30. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezt az ideál dolgot felejtsed el. A külső a legtöbb embernél teljesen másodlagos, szóval, ha megütsz egy minimumot, akkor nem kell attól félned, hogy csak a külsőd miatt nem fogsz kelleni valakinek. És azt ajánlom, hogy szokj le erről, amit csinálsz. Ha valaki megtetszik, akkor vagy próbálkozz be nála lesz, ami lesz alapon, vagy felejtsed el. Az álmodozásból semmi nem lesz, csak saját magadnak is beadod, hogy esélyed sincs, pedig nem is próbálkoztál
2022. jún. 30. 16:33
 6/7 anonim ***** válasza:
De honnan tudod, hogy nem te vagy a zsánere, ha nem is tud a létezésedről?
2022. jún. 30. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Szerintem én senki zsánere nem vagyok. Nyilván elmondja, utál rá. Exek stb.

Nekem semmi olyan tulajdonságom nincs kb.

2022. jún. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!