Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Tehetek ez ellen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Tehetek ez ellen valamit hogy ne csináljam vagy ilyesmi? 15/L

Figyelt kérdés
Van egy srác akibe nagyon bele vagyok esve de mostanába nem is igazán érdekeltem és összeszedett egy csajt(vagyis csak a csaj akarta hogy legyenek együtt nem is nagyon értettem de inkább nem részletezem)éshát eléggé fáj.Fáj hogy mindig együtt látom őket de élvezem hogy fáj.mindig a lány képét nézem és mondogatom magamnak hogy"ő sokkal jobb,ő sokkal szebb mint Te"csakhogy jobban fájjon meg hasonlók.kb egy lelki roncsnak érzem magam pedig alapjáraton egy vidám lány vagyok.
2017. febr. 5. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Hülye vagy.
2017. febr. 5. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeket azért csinálod mert legbelül el akarod felejteni a srácot és te ezt egy megoldásnak talàlod én is csináltam már ehhez hasonlókat de így csak magadat rongàlod
2017. febr. 5. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Ez nagyon nem jó.Lásd magadban a szépet!Ne bánkódj!Legyél vidám és mosolygós! :)

Ha van kedved írj és beszélgessünk!

2017. febr. 5. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Az olyanolat mint a 3-as tolon terdelnem... Latja hogy gyenge vagy es a tudatodba akar ferkozni.. Honnan tudom? Regen ezt csinaltam es mindig- mindig bevallt.
2017. febr. 5. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Te mazoista vagy :D
2017. febr. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!