Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak???
Van egy fiú osztálytársam akivel az osztálykirándulás alatt egy kicsit összemelegedtünk. Egyik este együtt aludtunk (csak ölelkezés meg csók volt). Azóta én nem mentem suliba mert beteg vagyok. Minden nap írt még elhívott sétálni. Nem tudom hogy bejön e mert így még nem éreztem. Előtt való "crushaimnál" totál megszállott lettem most meg nem. Erre még az is rádob egy lapáttal hogy depressziós vagyok és emiatt üresnek érzem magam. Nem érzek senki felé semmit. Barátok felé se. Nem tudom hogy bejön e vagy nem. Az éjszaka nagyon jó volt, azóta szoktam arra gondolni hogy megcsókol meg összejövünk de nem tudom. Nem tudom mit csináljak.
16/l
Az első hozzászólónak teljesen igaza van!
Szerintem adj esélyt annak, hogy jobban megismerjétek egymást, majd az alapján eldöntöd, hogy össze illetek-e, "megfértek-e egymás mellett" (Csúnyán szólva, ezt a szokásokra értettem, nekem is volt barátom, akiben sajnos én sem voltam biztos -nagy hiba volt vele összejönni- tehát, ha van olyan szokása, amit te abszolút nem kedvelsz.. ne próbáld magadra erőszakolni az elviselését, mert annál rosszabb.)
Beszéljetek mindenről, ezért jó, ha találkoztok kettesben, bármit meg tudtok beszélni. Mond el neki nyugodtan azt, ami neked fájdalmat okoz, hiszen ha szeret, veled együtt próbálja megoldani a problémát. Sok mindent elmond egy emberről, aki segíti a másikat.
Ha gondolod, írj rám nyugodtan, ha szeretnél beszélni arról, ami a depressziót okozta nálad.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!