Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna/taszít az, ha egy lány nem jó a sportokban?
Figyelt kérdés
Ha például úgy adódik, hogy együtt játszotok valamit, mondjuk foci, és a lány nem túl jó benne. Ez nagyon zavarna titeket?2022. jún. 20. 01:22
3/16 anonim válasza:
Dehogy zavarna. Én sem vagyok jó bennük.
4/16 anonim válasza:
Egy lány ilyen miatt soha nem lesz taszító egy férfi szemében.
A férfi alapvetően dugni akarja majd úgyis, ahogy a 4-es is rámutatott, ahhoz különösebb atletizmus azért nem kell.
6/16 anonim válasza:
Kizárt, hogy nálam bénább legyen :-)
7/16 anonim válasza:
nem zavar, nekem sincs jó labda érzékem
9/16 anonim válasza:
Nem zavar, ha nem jó benne. Az zavar, ha egyáltalán nem sportol semmit és nem fontos számára az egészség.
10/16 anonim válasza:
Nem zavar, de pozitívum ha ügyes valamilyen játékban. Az én barátnőm is bénán focizik és kosarazik, de például nagyon jól billiárdozik, kártyázik és sakkozik. Tehát nem kell feltétlen sport, de nem árt ha tud valami közzösségi játékot jatszani azert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!