Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek??

Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, aki belém van zúgva teljesen. Ezt már mondta nekem kb. 100x. De én nem szeretem.... Folyton kérdezgeti, hogy mennyi esélye van nálam. Nem akarom megbántani. Már mondtam neki 100000x, hogy nem szeretem és nem is fogom. Nem a legjobb gyerek az osztályban. Folyamatosan belekeveredik mindenbe... Szerintetek mit tegyek?? Sürgős lenne....
2022. jún. 7. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szépen nem érti meg ha mondod, akkor viszont muszáj lesz megbántanod, vagy utalj arra hogy ha nem lenne ilyen tapadós akkor jobban bejönne, akkor talán leszakad rólad egy kicsit. Esetleg ignoráld, bár én egyenesen megmondanám neki hogy elegem van belőle
2022. jún. 7. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ment szépen, akkor sajnos picit durvábban kell a tudtára adnod.:/
2022. jún. 7. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nem érdemes egy ilyen lány után futni, csak játszik veled.
2022. jún. 7. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Már bocsi de én vagyok a lány és ő a fiú...
2022. jún. 7. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a sürgős ezen? Elmondtad mit gondolsz, ő meg tovább próbálkozik. Kész, vagy ne foglalkozz vele, vagy hagyd rá.
2022. jún. 8. 01:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Kerüld el, ne foglalkozz vele. Mond meg neki, hogy hagyjon téged békén, ha ennyire nyomul.
2022. jún. 8. 09:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!