Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megérné ráírni?
Figyelt kérdés
Volt egy osztálytársam 5.6.-ban, aki (ekkor nem tudtam hova tenni az érzést) nagyon felizgatott, de 6. után elköltöztek. Nem voltunk valami jó viszonyban, de érdekel, hogy mi van vele. Szerintetek megérné ráírnom? Nem lenne tök gáz? Azóta eltelt 3 év. Személyesen is jó lenne találkozni, de ez az elköltözés miatt kivitelezhetetlen. Ha ő jelölt be Facen, az azt jelenti, hogy akár nyitott is lehet egy beszélgetésre?
16/f
2022. jún. 1. 21:27
1/5 anonim válasza:
Ha ráírsz azzal semmit nem veszítessz
3/5 A kérdező kommentje:
Ja, nem összejönni akarok vele, tényleg csak beszélgetni. Pasija is van, azt tudom. Csak érdekel, hogy tartja-e az alakját. Ma már tuti szkandereznék vele, de akkor elmulasztottam. Max ezt pótolnám be, mást semmit. Ha ez számít.
2022. jún. 1. 21:36
4/5 anonim válasza:
Egyelőre csak kérdezd meg, hogy mi van vele és hasonlók. Ha nyitott a beszélgetésre, csak utána gondolkodj el az ismerkedésen.
Röviden annyi, hogy ne hívd el randira 1 óra beszélgetés után.
5/5 anonim válasza:
írjál neki, ő jelölt be, akko érdeklődik. Nem gondolom, hogy több év után azért keresne meg csak,és azért jelölne be, hogy be legyél jelölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!