Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérné ráírni vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné ráírni vagy csak hülyét csinálnék magamból?

Figyelt kérdés
Még 3hónapja kb beszélgettem egy lánnyal, az akkor abba is maradt valamiért megharagudott rám vaagy nem tudom hirtelen nem írt soha többet. Azóta párszor láttuk egymást az utcán, de annyi. Aztán tegnap megláttam Tinderen és elhúztam jobbra kíváncsiságból, és összematcheltünk. Ezen felkapva megérné ráírni vagy csak hülyét csinálnék magamból?
2019. máj. 24. 00:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenek a lanyok megharagudnak mindenert ezt jegyezd meg. De irjal ra. Kerdezd meg miujsag vele meg hogy miert nem irt azota kivancsisagbol.
2019. máj. 24. 02:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Hat nekem is ez volt aztán felhivtam mert amikor írtam neki nem írt vissza. Felhivtam beszélgettünk azóta meg jóban vagyunk. A legjobb tanácsom az hogy inkább hívd fel.
2019. máj. 24. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!