Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérné ráírni ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné ráírni ?

Figyelt kérdés
Igen egy újabb ilyen tökölős kérdés. Van egy lány igazándiból látásból ismerem valszeg ő azt se tudja ki vagyok, ámbár visszakövetett. Néhány naponta szokott kirakni szelfit sztoriba nem tudom reagáljak e rá?(nyílván nem olyanra gondoltam hogy hú de szép vagy stb ilyen sablon szöveget, szimplán csak egy hangulatjel,vagy ráköszönés nem tudom.) Ismeretlenül hogy reagálna rám? Ti jártatok hasonló cipőben , tippek , tanácsok , ?

2021. júl. 18. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

2 lehetőséged van:

- Ráírsz direktben, azaz nyíltan kifejezed számára a közeledési szándékodat. Természetesen ne azt írd, hogy "szimpatikus vagy", mert a lányokat naponta kapnak ilyen leveleket. Emelj ki valamit, hogy mi tetszik rajta a legjobban és ahhoz kapcsolódóan írj. Pl.: Ha egy vörös hajú lányról van szó, akkor fogalmazd meg, hogy ismersz pár vörös hajú lányt, de ő sokkal szebb, mint a többiek, ezért szeretnéd jobban megismerni. Az is fontos, hogy azokat a szavakat mindenképp hagyd ki/cseréld le, amiket ösztönből beleírnál.

- Inderekt, azaz bújtatott módon írsz rá. Az alapelv itt is hasonló, de ebben az esetben olyan dologgal kapcsolatban kell írnod, ami nem rajta található. Lehet ez hobbi, sport, bármi. Megdícsérheted egy eredményét, egy festményét, stb.

A legfontosabb viszont az, hogy ez a két opció csak elindítja a beszélgetést, azaz idővel új témákat is be kell dobnod, hogy ne haljon ki.

Sok sikert!:)

2021. júl. 18. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Mindenképp írj rá!De ez a sztoris dolog nem túl előnyös.Valoszinuleg sokan reagalnak ra es egy emojitol nem indul el a beszelgetes.Inkabb privatba irj ra szerintem.Ha nincs tema kerdezd meg milyen napja volt,hogy van,mit csinal ma.Sok sikert;)
2021. júl. 19. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

szerintem megpróbálhatod!

ha kitesz valamilyen képet, amin látszik egy hobbija, vagy a környezete, akkor abból ki lehet ragadni valamit.

pl. kitesz egy tükörszelfit, akkor meg lehet dicsérni a szobáját.

és akkor:

"de jó a szobád! tetszik benne az xy. amúgy hogy vagy?"

2021. júl. 19. 14:25
 4/5 anonim válasza:
100%
Próba szerencse
2021. júl. 19. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
63%
légyszi amit a 3-as mondott azt ne vedd komolyanxdddd
2021. júl. 22. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!