Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné próbálkozni?
Ahogy érzed :) Az én barátommal 1 éve vagyunk együtt lassan, és sajnos azt tervezi, hogy kiköltözik :c elég rosszul esik, de sajnos nem tudok ellene mit tenni.
Szerintem ha kiköltözöl, várd meg amíg kimész. Majd ott találsz valakit :) Csak akkor próbálkozz be egy lánynál, ha valami telljesen mást érzel, mint a többinél.Amikor meglátod, és érzel egy pici szúrást a szívedben, mert ott van. Amikor már csak annak örülsz, ha a közeledben van, az sem baj, ha nem szól hozzád. Ha nem látdo hiányzik, stb gondolom nem kell sorolni :D Tapasztalat!
Igazából nem akartalak befolyásolni, de az első részt azért írtam (amikor mondtam hogy az én barátom is ki akar menni), mert nagyon fog fájni a lánynak, és szomorú is lesz :) Ez rajtad áll! Minden esetre sok sikert a továbbiakban! 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!