Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megérné próbálkozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérné próbálkozni?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok, még sose volt barátnőm. Vannak lányok, akikkel barátkozom, sőt igazából lehetséges, hogy még össze is tudnék jönni valakivel. Csak az a nagy baj, hogy én július 29-én elköltözök Amerikaba. Szóval, nem tudom, hogy “megérné”-e. Mert gondolodtam azon, hogy egyrészt van bőven időm lenni egy lánnyal, másrészt meg az lenne, hogy azt hinnék csak kihasználom őket, hogy legyen tapasztalatom lánnyal..

2018. máj. 1. 17:25
 1/1 anonim válasza:

Ahogy érzed :) Az én barátommal 1 éve vagyunk együtt lassan, és sajnos azt tervezi, hogy kiköltözik :c elég rosszul esik, de sajnos nem tudok ellene mit tenni.

Szerintem ha kiköltözöl, várd meg amíg kimész. Majd ott találsz valakit :) Csak akkor próbálkozz be egy lánynál, ha valami telljesen mást érzel, mint a többinél.Amikor meglátod, és érzel egy pici szúrást a szívedben, mert ott van. Amikor már csak annak örülsz, ha a közeledben van, az sem baj, ha nem szól hozzád. Ha nem látdo hiányzik, stb gondolom nem kell sorolni :D Tapasztalat!

Igazából nem akartalak befolyásolni, de az első részt azért írtam (amikor mondtam hogy az én barátom is ki akar menni), mert nagyon fog fájni a lánynak, és szomorú is lesz :) Ez rajtad áll! Minden esetre sok sikert a továbbiakban! 13/L

2018. máj. 1. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!