Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha 18 évesen incel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha 18 évesen incel vagyok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 20. 19:29
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:
90%

18 meg 20 évesen szinte még gyerek az ember, és nem normális ha beleteszi magát ilyen skatulyákba, mint incel.

Az a baj, hogy az incelek bármilyen platformon korlátozás nélkül terjeszthetik a beteg ideológiájukat és az erőszakos fantáziájukat, és ezekhez a gyerekek, fiatalok is hozzáférnek.

Ha egy egy 16 éves fiút visszautasítja az első két lány akinél próbálkozik akkor megkapja tőlük a "megoldást" a helyzetére: ronda vagy öcsém, nincs mit tenni, ez a sorsod stb.

Egészen fiatal fiúkat tesznek tönkre egy egész életre..

A legszomorúbb az, hogy a sok kivénhedt incel azért csinálja ezt, mivel nem csak a nőket gyűlölik, és ha nekik szar, legyen szar a fiatal gyereknek is, hogy később ő is ott tartson, mint ezek a pesszimista, életunt, elcseszett példányok.

Szóval ennyi idősen felejtsétek el azt, hogy incelek vagytok..ha majd a 30-hoz közel is itt tartotok, akkor lehet beszélni róla.

2022. máj. 25. 14:13
 42/49 anonim ***** válasza:
87%
32# az edzés alatt mit értesz bármilyen sport jó vagy csak súlyzózás?
2022. máj. 26. 12:40
 43/49 anonim ***** válasza:
11%

,,Egészen fiatal fiúkat tesznek tönkre egy egész életre.."

Igen. A nők. Persze kiválóan fel tudjátok cserélni az okot az okozattal.

2022. máj. 26. 18:36
 44/49 anonim ***** válasza:
90%

Hat en konditermi edzesre gondoltam, az a latvanyos.. de a kuzdosportok is jok. Mast nem is csinalnek, nekem csak ezek sportok. De csak akkor eri meg ha szereted is..

Nem a nok teszik tonkre a sracokat hanem ok sajat maguk. Nyilvan valogathatnak boven ezert ki kell hozni magunkbol amit lehet, meghat am is errol szol az elet.. ezt most nem csak kulsore ertem.. A nok a hatarozott, jokedvu, kiegyensulyozott palikra buknak, akik melett boldokak lehetnek. Nem az onbizalomhianyos, 0 eletu lelkibajos emberekre. Nem csoszkodni akarnak.. ha rendberaksz magad korul mindent es boldog, hatarozott tudsz lenni, akkor jonnek maguktol

2022. máj. 26. 21:56
 45/49 anonim ***** válasza:
71%
44-es én nekem meg pont ezek a sportok nem jönnek be kondiztam egy időben és utáltam hamarabb elmegyek futni vagy bicajozni szóval ha ezen is múlik inkább maradok egyedül.
2022. máj. 27. 09:18
 46/49 anonim ***** válasza:
91%
Ki mondta h ezen mulik 🤨
2022. máj. 27. 23:39
 47/49 anonim ***** válasza:
79%
Nem. Semmilyen korban se normális
2022. júl. 17. 17:11
 48/49 anonim ***** válasza:
2%

,,Nem a nok teszik tonkre a sracokat"

De

2022. júl. 20. 08:53
 49/49 anonim válasza:
eleve mióta lett divat vállalni ha valaki incel?
2023. ápr. 21. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!