Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 18 évesen incel vagyok?
18 meg 20 évesen szinte még gyerek az ember, és nem normális ha beleteszi magát ilyen skatulyákba, mint incel.
Az a baj, hogy az incelek bármilyen platformon korlátozás nélkül terjeszthetik a beteg ideológiájukat és az erőszakos fantáziájukat, és ezekhez a gyerekek, fiatalok is hozzáférnek.
Ha egy egy 16 éves fiút visszautasítja az első két lány akinél próbálkozik akkor megkapja tőlük a "megoldást" a helyzetére: ronda vagy öcsém, nincs mit tenni, ez a sorsod stb.
Egészen fiatal fiúkat tesznek tönkre egy egész életre..
A legszomorúbb az, hogy a sok kivénhedt incel azért csinálja ezt, mivel nem csak a nőket gyűlölik, és ha nekik szar, legyen szar a fiatal gyereknek is, hogy később ő is ott tartson, mint ezek a pesszimista, életunt, elcseszett példányok.
Szóval ennyi idősen felejtsétek el azt, hogy incelek vagytok..ha majd a 30-hoz közel is itt tartotok, akkor lehet beszélni róla.
,,Egészen fiatal fiúkat tesznek tönkre egy egész életre.."
Igen. A nők. Persze kiválóan fel tudjátok cserélni az okot az okozattal.
Hat en konditermi edzesre gondoltam, az a latvanyos.. de a kuzdosportok is jok. Mast nem is csinalnek, nekem csak ezek sportok. De csak akkor eri meg ha szereted is..
Nem a nok teszik tonkre a sracokat hanem ok sajat maguk. Nyilvan valogathatnak boven ezert ki kell hozni magunkbol amit lehet, meghat am is errol szol az elet.. ezt most nem csak kulsore ertem.. A nok a hatarozott, jokedvu, kiegyensulyozott palikra buknak, akik melett boldokak lehetnek. Nem az onbizalomhianyos, 0 eletu lelkibajos emberekre. Nem csoszkodni akarnak.. ha rendberaksz magad korul mindent es boldog, hatarozott tudsz lenni, akkor jonnek maguktol
,,Nem a nok teszik tonkre a sracokat"
De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!